Wallflower

Har nyss sett the perks of being a wallflower. Ganska bra film faktiskt, väldigt sorlig, är ännu en gång tacksam att jag har vad jag har. Tycker så synd om alla som är ensamma och blir mobbade i skolan, det är lite av vad filmen handlar om. Vill bara att alla ska må bra här i världen! Tänk om man kunde hjälpt alla som mår dåligt... Känner mig så hopplös när jag inte kan göra något. Vill bara säga till alla att det kommer bli bra när jag innerst inne vet att det inte kommer bli det för alla.. Men jag vill ge alla ett hopp. Usch.. Jag blir så ledsen för alla som mår dåligt, som är ensamma, som inte har någon. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vill hjälpa alla. Världen är fan orättvis, tänk om alla hade haft ett hem med vatten och mat o vänner i skolan. Ingen jävla mobbing och ingen svält eller fattigdom. Får nog sluta drömma om att allt kommer bli bra, vill bara krama om alla.


THANK YOU!

 
Skulle mest bara vilja skriva hur lycklig jag egentligen är, även om jag har skit dagar då jag bara vill bajsa skiten ur mig själv och ligga under ett täcke hela dagen så är jag jävligt glad att jag har det som jag har det! Jag bor i ett fint hus med världens finaste familj, jag älskar dom mer än något annat på denna jord och vi har alltid så himla roligt ihop! Jag kan prata med dom om allt, tänk att bo i en dålig familj och inte ha någon kontakt med varandra! Jag har världens bästa vänner även om jag inte har många, jag älskar min lillasyster så otroligt mycket och är skit glad att vi är så himla bra vänner! Tänk om vi inte hade varit det, vad hemskt det hade varit!
Och så har jag min bästa vän rakt över gatan, hur lyxigt är inte det? Vi bor några meter från varandra, tänk ett liv UTAN DTM, fyfan. Jag är så himla glad att jag har er, vi har alltid det så himla roligt ihop och vår humor är så  otroligt dålig fast vi är faktiskt jävligt roliga! Vi gör alltid så roliga saker ihop även om dom inte alltid är dom mest genomtänkta haha!
Och sen stod jag och tänkte på jobbet en dag.. vilken jäkla tur jag har haft att jag har fått ett jobb! Vilket flyt jag har haft egentligen, några dagar efter studenten hade jag ett jobb.. det är inte många ungdomar som får ett jobb så snabbt! Vet några som tog studenten samtidigt som mig som fortfarande inte har ett jobb! Och jag vet vad jag ska göra, i alla fall för ett år, att åka som au pair är sjukt läskigt för lilla mig men jag ska fan klara det, även om det är en månad eller om det är ett år! Det ska bli så himla roligt.
 
Så tack för att jag har fått det livet jag har fått, jag älskar det! Även om jag inte alltid visar att jag älskar det så gör jag det! Nu låter jag som guds dotter eller nått.. men ja jag ville bara säga tack till någon bra person som skapade jorden, vem det nu var, om det var ett svart hål, eller en människa, ett äpple, ja va fan som helst!

YOUNG WILD GIRLS

yes, jag ska upp 05.45 men jag vill inte riktigt sova än. Jag klarar nog måndagen ändå, även om jag inte får så mycket sömn ;) har precis tittat på the change up, ganska rolig film faktiskt!
nu ligger jag och lyssnar på justin bieber och ser att det är ett konstigt ljus ute, klockan är ju nästan halv elva men det är typ helt gult ute, dont know why, kanske aliens som besöker oss eller nått!
 
jag och linnea ska snart till stockholm också! har fått tid på ambassaden den 13 februari, så vi flyger upp den 12, shoppar hela dagen, sover på hotell, jag har min tid på ambassaden 08.30 den 13e sen efter min tid där kan vi shoppa hela dagen igen innan vi åker hem på kvällen! ska verkligen bli jätte roligt!
 
sen ska jag ju se johan glans på fredag, längtar!!! ska bli jätte roligt det också haha :D vilken fest alltså ;))
 
Nu ska jag nog försöka sova, ha en bra måndag och vecka :D

SNYGGASTE KILLARNA... RIGHT NOW


HEEEEEEEEEEEJ

försökte få med håret där på sista bilden..... ska nog fan bli modell
 
HEEEEEEEEEEEJ ALLA BREEEEEES(johan och linnea dock men ja.....)
 
Längesen jag skrev på elinoco känner jag, jag gillar elinoco haha..här kan jag lägga in precis vad jag vill haha, ganska skönt! när jag bajsar, äter, sover, ja typ allt...förutom  när jag duschar då haha
 
Sen vi sist vi sågs har det inte hänt så jätte mycket faktiskt... Just kidding! I'M MOVING TO NEW JERSEY BITCHES! FEEELLLIIIING GOOOOOOOOD.....
 
Tänker på det hela tiden.... men annars så händer det inte så mycket, jobbar och står  i som vanligt.. sen älskar jag att sova! Det är det bästa som finns!
Och juste, har färgat mitt hår, eller ja avfärgat det så nu är det nästan som det alltid har varit, I'm a happy girl!
 
sen ska jag sola i veckan tänkte jag, vill bli lite brun känner mig så otroligt blek och äcklig!
 
 

Fan

Ikväll bara brast det.. Jag är så jävla rädd. Rädd för att lämna min familj som älskar mest av allt på denna jorden. Alla bara men du kommer ju tillbaka igen.. Ja det är klart jag gör men rädslan av att lämna min familj får mig att vilja leva i Skurup föralltid, i min trygga miljö.. Undra om det är många kommande au pairer som ligger och gråter i sängen innan dom ens har åkt iväg? Tror jag börjar bli rädd nu för det börjar kännas så verkligt.. Men familjen verkar verkligen jätte bra, och jätte snälla!

Hatar att känna såhär.. Nu ska jag läsa min bok så jag kommer på andra tankar


Snart?

Vill också hitta en värdfamilj nu!!! Så att jag kan komma iväg, blir lika besviken varje morgon när jag tittar min mejl och den ekar tom..... Vill komma iväg på mitt äventyr, se hur det är! Tar kål på mig att bara gå och vänta.. Vill att det ska komma igång! Jag som har väntat så länge. Kommer ihåg att jag började tänka på det för flera år sedan, tror det var två somrar sen som jag beställde hem en massa kataloger o satt och läste om au pair, och nu är jag igång. Känns sjukt kul och overkligt! Men som sagt så saknas en värdfamilj. Ber till gudarna att där snart dyker upp en drömfamilj!!!


50 SHADES TRIOLOGY

 
Har fått hem den sista boken, den är så bra! Alltså Christian Grey, om du finns där ute så vill jag ha dig. Alltså han är helt jävla underbar, även om han har alla sina 50 nyanser så är han så jävla perfekt. Hoppas och ber att det är Matt Bomer som kommer spela Mr.Grey i filmatiseringen....vilken film det kommer bli alltså haha

Toalett update

Idag sitter jag inte på toaletten utan befinner mig bara på den! Ska ta o duscha! Familjen har skaffat sig ett löpband som står i uterummet, så jag har sprungit 5 km idag! Känns riktigt skönt, ska verkligen gå ner i vikt nu!
Linnea och jag har rensat våra garderober idag... Blev sjukt mycket kläder som vi skänkte bort! Nu är där typ helt tomt i garderoben men skönt att få slänga sånt man inte använder :D


Jobb

Dorthe ringde och frågade mig om jag kunde jobbs torsdag och fredag.. Och jag sa såklart ja... Fyfan vad tråkigt! Men det är bara två dagar sen är jag ledig igen.. Problemet är att jag ska upp halv sju men kan fan inte somna.. Helt omöjligt


Nämnde jag förresten att jag har tappar min överläpp?


Thoughts

Försöker sova men det går verkligen inte.. Har alldeles för många tankar i mitt huvud... Au pair, hur blir det? Var hamnar jag? När åker jag? Hur ser familjen ut? Undra vilka kompisar jag kommer skaffa? Hur ska jag packa? Ska jag köpa ny skinnjacka tills jag åker, en dyr o fin som håller föralltid? Vilken färg ska jag färga håret i? När ska jag boka tid för färgning? När kommer jag matcha med en familj? Kommer jag stanna i ett helt år? Eller bara några månader? Undra hur förberedelsekursen är? Vad ska jag göra när jag kommer hem efter ett år? Plugga? Jobba? Resa?

Ja som ni märker har jag alldeles för mycket i min hjärna.. Vill så himla gärna sova men kan inte slappna av


YEAH YEAH WOW WOW

Tittade tillbaka här i bloggen, vad jag skrev under januari 2012, jag blev kär i one direction då, om jag fortfarande är :D
sen så skrev jag att jag var jätte orolig fr att ta studenten, att vara arbeteslös, att skaffa ett körkort. Tänk vilken tur jag har haft, jag fick jobb direkt efter studenten, jag klarade av körkotet på försöket!! och att ta studenten va så himla roligt, plus att jag nu vet vad jag vill göra, i alla fall ett år framåt. Kan inte fatta att jag har ansökt, och att jag snart är påväg till USA, det är så himla kul :D
Sen så har jag världens bästa familj! Utan dom hade jag inte klarat någonting, och tack gode gud för DTM, vi är så himla bra! tänk så hade vi aldrig träffats, vad tråkigt livet hade varit!
 
Sen så mår jag tusen gånger bättre av att inte prata med varken jessica eller filippa, dom är inga vänner längre, usch.. vill inte ens tänka på dom! är bara så glad att dom är ute ur mitt liv!
 
Jag vill att detta året ska bli lika bra som resten av alla år jag levt, tänk så bra jag har det, världens bästa familj, världens bästa DTM och jag är frisk som en nötkärna, det kan ju inte bli bättre!

NYE

HEJ mina vänner! Gissa var jag befinner mig? På toaletten haha.. min favoritplats ;)
 
Jaja.. nyår igår då, alltså ska jag vara helt ärlig? Jag hatar nyår, det är så otroligt överskattat! Klart det är kul med ett nytt år och sånt, men kom igen bara för att det är nyår betyder inte det att man måste vara as kalas packad och vara super glad, den perfekta nyårsaftonen för mig hade varit att äta middag med några kompisar, gå utanför huset, titta på raketer och sen tackat för sig och begett sig hemåt, men nej min nyår bestod av middag med kompisar(som var det roligaste på hela kvällen, vi kunde stannat hemma hos sofie) sen tåg in till malmö, stå och frysa och titta på raketer, stå i kö i tre kvart in till skeppsbron där mina fötter domnar av pga. kyla och sen komma in på skeppsbron, inse att 85% av alla där inne är blattar(förlåt men dom är SKIT jobbiga och äckliga) och att dom andra procenten enbart består av äldre människor och fulla tjejer... Nej tacka vet jag hemmakvällar!!
 
Jag ska inte vara så negativ, men nyår är jätte överskattat. Sen så skriver alla, åh tack 2012 och alla mina vänner som gjort det till ett skit bra år, älskar er! Låt 2013 bli så mycket bättre!
 
Man behöver inte skriva att detta året ska bli så mycket bättre, va nöjd med det du har isället och lev på precis som du alltid har gjort.. Längtar till jag blir lite äldre då man inte behöver festa så himla mycket, är trött på att gå ut och dansa, och jag är trött på att dricka cider, hatar fan alkohol haha..
 
Nej nu ska jag sluta klaga, ville bara få ur mig lite!

RSS 2.0