JAG HAR KOMMIT PÅ DET!


Jag ska göra en kakbok som mitt projektarbete! Linnéa kom på idéen, det är väl självklart att jag ska göra en kakbok! Jag älskar kakor mer än något annat. Åh det hade varit så himla roligt...Visst hade det varit coolt?

JOHAN & LINNÉA, VI MÅSTE GÖRA VÅR EGEN VERSION PÅ DEN HÄR!


DETTA VILL JAG HA


Jag fylller år den 15 september..

I MISS YOU LIKE CRAZY

Sitter i skolan, har haft en lektion idag än så länge. Den slutade vid halv nio tiden så sen dess har jag bara suttit vid datorn och tittat på bloggar, sen så gick jag till Åhlens och så blev det ett stopp på Guldfynd, köpte en berlock med ett G på som står för Gusten, tänkte ha det i ett armband. Ska se om jag hittar något fint där hemma, berlocken var i alla fall jätte fin och kostade inte mer än 60 :-
Annars så är livet hemskt, jag kan inte fatta att min lilla kille inte finns längre, jag vill bara hålla om honom och ha honom i min famn och lukta så gott han luktar, jag saknar att bara göra mat till honom, byta vatten i hans vattenflaska, eller bara säga "godmorgon Gusten". Att han inte finns hos oss längre börjar nu sakta men säkert sjunka in och då känns allt värre, man förstår att han inte finns och att jag aldrig någonsin kommer få se honom igen. Men han har haft det bästa livet en liten kille kan ha och jag kan inte beskriva med ord hur obeskrivligt glad jag är över att vi har fått 4 år tillsammans med honom.
Jag klarar knappt av att vara hemma längre för det känns så konstigt, folk tycker säkert det är konstigt att man är såhär ledsen för en kanin men folk fattar inte, det var min lillebror.

DU VAR MITT ALLT


AU PAIR OCH TANKAR


weheartit

Sitter och lyssnar på världens bästa låt just nu, Lady Gaga - The edge of glory. Blir så himla glad när jag hör den.
Så glad att jag nyss klickade på play igen, tredje gången i rad. Sen vi sågs sist har jag tänkt, och jag måste tillbaka till USA, jag vill verkligen bo där, inte hela livet kanske, men allt känns så himla mycket lättare där. Antingen vill jag vara en au pair där, helst då i kalifornien, väldigt gärna i Los Angeles men det kanske är svårt att få en familj där, eller så vill jag studera typ hotell där efter jag har tagit studenten, vad jag än väljer och om jag väljer något av det, jag har en tendens till att vara så jävla rädd och vill känna mig så bekväm hela tiden, trött på att vara så, jag vill våga lite. Så vill jag i alla fall tillbaka dit, om det så är imorgon eller om några år.

IT'S UP TO YOU

Valborg igår då, hade väldigt trevligt. Men vaknade tolv idag och har varit trött hela jävla dagen, riktigt onödig dag. Imorgon är jag ledig som vanligt, ska ner till körskolan och prata lite med dom om webbtesterna man ska göra(skjut mig, orkar inte ta körkort, känner redan hur jobbigt det är och jag köpte böckerna i onsdags....) Sitter i alla fall och lyssnar på Justin Bieber som vanligt, vill gå och lägga mig och inte tänka på något typ, jag är konstig men orkar inte tänka längre. Nu ska jag gå ner till min söta kanin, han är den bästa som finns.

You'd have to walk a thousand miles in my shoes just to see what it takes to be me, - Eminem

RSS 2.0