Studentveckorna

Då va det igång, nedräkningen har börjat till studenten och vi firar för fullt, vi har varit på studentsupé & ölbrännboll med min klass och estetarna! Och jag har haft skit kul än så länge, vill aldrig att detta ska ta slut! Jag vill ta studenten men det går så otroligt snabbt!
Jag tänkte i alla fall bjuda på lite bilder, idag är det för övrigt vilodag och imorgon är det nog fest i och med att det bara är en vecka(!!!!!) kvar. Älskar studentveckorna, fatta hur bra studentdagen kommer bli då!


ÄÄÄÄNTLIGGEEEENNN!!!!

Jag är färdig med alla mina läxor, någonsin!! Detta är så himla sjukt, allt i skolan är slut, jag har inte längre några läxor att göra. Jag kan inte beskriva känslan men det är helt otroligt. Jag tänker tillbaka på alla de gångerna jag har suttit och gråtit över matten som jag inte har fattat en piss av, varje gång jag har suttit på både lördag och söndag för att hinna med allt jag har haft att göra, och alla de gånger jag har varit så otroligt nervös för både prov och redovisningar. NU ÄR DET ÖVER! FINITIO!
Nu ska jag bara till skolan på måndag för att ha en halvtimmes lektion, sen ska jag lämna tillbaka lite böcker också, sen är min skolgång klar. Idag på svenskan höll en kille i min klass tal om studenten, redan då höll jag på att börja gråta. Hur ska det gå på studenten då? Ska bli så skönt att slippa vissa personer, orkar inte med dom längre och det ska bli skönt att slippa tänka på alla läxor, men jag kommer sakna skolan så otroligt mycket, allt som har med skolan att göra gillar jag egenligen.
Jag lovar er, jag kommer sakna läxor sen(kalla mig dum i huvudet om ni vill) men just nu, så är dom helt färdiga. JAG ÄR KLAR MED SKOLAN EFTER 13 ÅR!!!!

HELLO HEY

Hej,

Sitter här hemma vid köksbordet och har nyss skickat iväg ännu ett CV. Fan aldrig någon som vill ha mig haha, jaja det kommer väl det med.
Slutade tidigt idag, 11.20 närmare bestämt så jag har varit hemma ett tag, varit och pantat flaskor också. Roligt liv haha.
När jag kom till skolan idag var det jätte konstig stämning nere i hela korridoren, en i tvåan i min korridor har dött fick jag reda på så alla var jätte ledsna och dom fixade ett minnesrum och allt med en massa ljus. Jag skrev prov typ sidan om det rummet och provet gick inget vidare alls, för jag hörde bara hur alla grät hela tiden och jag satt mer och tänkte på tjejen som dött än på mitt prov... Ibland är livet så förbannat orättvist.

I alla fall så är det inte så jätte många dagar kvar till studenten nu, 23 dagar tror jag det är. Vår nedräkning i skolan är väldigt liten just nu och jag är så otroligt orolig för vädret, hur ska det bli egentligen? Sola måste jag göra i alla fall, även fast jag inte tycker det är så kul. Nu ska jag nog ta och.. ja jag vet inte vad jag ska hitta på haha. Jag har till och med sparat en läxa till imorgon för att jag ska ha något att hitta på då haha(eller för att jag är lat, jag vet inte riktigt).
Juste jag är jätte sugen på glass, men jag får äta något gott en dag i veckan så längtar till helgen haha.


Yes man

Att inte äta kolhydrater går faktiskt väldigt bra, men det är sjukt så mycket kolhydrater man äter egentligen.
Nu lever jag typ på solrosfrön(fan vad gott det är), kokta ägg, kvarg och havregrynsgröt haha!


Rain

Hallå alla glada

Idag är det regnigt men det gör inte särskilt mycket, 29 dagar kvar till studenten börjar längta nu, det har blivit bättre med oron och så? Den kanske hinner komma igen. Jaja i alla fall så har jag fått hem min väska till studenten och studentsupén och den blev superbra! Sen fick jag hem klänningen jag hade beställt men den blev inte alls bra så skickade tillbaka den igen. Men idag så hittade jag en ny klänning i Ystad på H&M så den ska jag köpa imorgon! Äntligen är alla outfits färdiga! Imorgon är jag ledig, sjukanmäler mig från sista lektionen haha, vafan skit samma sitter ändå bara där. Och juste ja, imorgon börjar mitt nya liv, jag ska inte äta kolhydrater tills studentsupén, vilken innebär ingen potatis, ingen pasta, bröd, ris, godis, kakor. Ingenting, så jag ska leva på kött, kyckling, fisk, grönsaker, keso, kvarg ja allt som är nyttigt! Är skit taggad vill känna mig lite smalare till studentsupén! Imorgon då jävlar!! Och juste ja, klassfest imorgon också wiihoo! ;)


31 days to go

Idag är det exakt en månad kvar till studenten. Jag har mer ångest än någonsin. Jag vill inte ta studenten längre, jag vill ju vara med om hela studentveckan och själva studentdagen men jag vill inte sluta skolan. Jag fick panik nu ikväll. Jag har gått i skolan i 13 år, nu är det ca. 13 skoldagar kvar av alla dessa år och jag är rädd för vad som ska hända efter detta är slut. Då måste jag ut ut bubblan, lämna den. Jag vet att jag inte kan gå i den föralltid, men jag är rädd att jag ska bli ensam, jag har få vänner och är rädd att jag får färre när vi skiljs åt. Samtidigt ska det såklart bli spännande vad jag har att vänta. Men just nu vill jag stanna i denna skol bubbla för evigt, för där trivs jag.


Sunny day

Jag har parkerat mig i solstolen ute i trädgården. Jävlar vad skönt väder det är, helt underbart! Även om alla väder sajter säger att det inte ska hålla i sig så hoppas jag på det i alla fall. Jogging turen gick bra, riktigt varmt så blev väldigt svettig men det är bara bra! Har nog inte berättat men jag har beställt en studentsupé klänning, bör komma nu i dagarna, jag beställde en klarblå så blir det lite fräckt med riktigt rött hår till. Sen har jag beställt en väska också, tror den blir för liten men det får faktiskt gå.
Nu ska jag fortsätta sola och göra mig något till lunch.

Just de ja, saknar Miami som in i helvete också!!!


Rydsgård

Sitter på stationen i rydsgård och väntar på ett tåg, så segt att dom går en gång i halvtimmen, kunde gått var femte minut eller nått. Jaja, i alla fall så har jag varit och tagit av stygnen på mitt knä, gick snabbt och gjorde inte ont! Så nu jävlar ska jag ut och jogga! Är ledig idag också så nu ska jag hem, knyta på mig Joggingskorna springa en runda, sen ska jag hem och sola hela långa dagen och göra läxor samtidigt tyvärr men ändå.. Jätte fint väder är det också!

Och ja här är väldigt fint i rydsgård


RSS 2.0