Tjeeeenaa

Ett tag sen jag skrev här sist men har fullt upp när jag jobbar och glömmer då bort min stora kända blogg. De senaste dagarna har varit riktigt varma, även om jag har jobbat har jag varit ute&solat så fort jag kommit hem. Jag har även hunnit med att se min älskade Björn Gustafsson, det var dock inte värt 350 spänn men glad att jag åkte och tittade ändå. Jag har ätit Hotellfrukost på Hilton också och haft en mini DTM kväll!
Idag ska familjen nog åka till Köpenhamn och ikväll är det typ klassfest hemma hos filippa, tror inte att någon kommer men ja vi får väl se.
Filippa&jag har börjat prata om att vi vill åka till London, så vi kanke ska åka dit i september. Vi ska prata om det mer när vi ses.
Ha det så bra så länge så hörs vi när vi hörs.
O juste, jag har fullt med bilen i grejor


Tröttsamt

Så otroligt trött på att gå upp om morgnarna, vill bara sova. Längtar redan till helgen men den går så himla snabbt tyvärr, nu ska jag köra iväg till jobbet. Jag borde nog vara glad att jag har ett jobb men ibland får man faktiskt klaga...


Hej idag är det torsdag...

Vilket innebär att det är fredag imorgon!! Så jävla skönt!
Jag tog bort min överläpp idag förresten, sjukt nöjd! Jag har skit tråkigt så jag tar fula bilder på mig själv. Roligt, väldigt roligt


And I was like baby baby baby ooh

Liver flyter på & jag jobbar för fullt! Snart helg vilket ska bli otroligt skönt, på fredag ska jag och Jessica in till Ystad och käka någonstans sen ska vi kanske ut, vet inte än. På lördag är Linnea och jag ensamma hemma så då ska vi antingen laga mat eller beställa pizza, är sjukt sugen på pizza så hoppas på det.
Nu ska jag sova, torsdag imorgon fyfan vad skönt!
Förövrigt så är det bara 283 dagar kvar tills jag ska se Justin!


B-A-J-S, vad blir det? BAJS!

Nu sitter jag ute på en gräsplätt haha, är så ensam! Men jag klarar mig fint, har ju sjukt snygga skor som gör allt mycket bättre! Det blåser en del också vilket är trist men jag står och packar roliga saker, t.ex never say never dvdn så jag har något fint att titta på! Nu börjar jag om tio minuter, woho


Hard work

Här sitter jag och smygfotar! Jag sitter alldeles ensam haha, Linnea har den tidiga rasten och mamma som jag oftast äter med har semester! Men det gör inte så mycket, ganska skönt att sitta ensam!
Idag ska jag träffa min vän Johan! Vi ses en gång i veckan vilket är lite udda för att vara oss haha..
Annars har helgen varit bra, öja i lördags vilket va jätte roligt och sen så kom Kent till oss i söndags och åt middag! Låt denna veckan gå snabbt, vill redan ha helg haha!


Blir så lycklig....

När jag tittar på det här fotot! Vill göra om det igen, bästa dagen i mitt liv!


OH MY FUCKING GOD!!!!!




Får inte in det i min lilla hjärna men jag ska se JUSTIN BIEBER!!!!!
Fattar verkligen inte det, den 20 april 2013 är det dags, jag så jääääävla lycklig! Jag fattar inte detta, helt ärligt, det är helt otroligt! 289 dagar kvar, BABY BABY BABY OOOHHH!


RSS 2.0