HAPPY PÅSK!



En del har hänt sen vi sågs sist, sett Justin Biebers film twice(så jävla bra), Gusten har blivit opererad för sina tänder och jag hoppas att det går bra, jag har fått lite färg på min bleka kropp, det har ju varit sommarvärme ute för helsike, jag har ätit mycket godis(skyller på att det är påsk), jag har haft ett underbart påsklov, eller jag har ett underbart påsklov och mycket mer. Men just nu, ska jag titta vidare på bloggar och äta påskmat.

PUSSAR


MIN FREDAGSKVÄLL



Sitter ensam på mitt rum en fredagskväll och käkar morötter och doppar dom i dippa, nej jag klagar inte precis. Hade gärna åkt på en fest eller något, men när man inte har några vänner får man göra det bästa av situationen, haha. Jag längtar i alla fall tills imorgon, då ska jag in till malmö med Jessica, se Never say never bion och sen så ska vi titta lite i butiker, vill ha mer kläder(får aldrig nog). Nu ska jag nog titta vidare på min fina tv, tittar på så ska det låta(så ungdomligt, i know)

Pussar på er (Johan och Linnéa)

FÅR INTE GLÖMMA....


En bild på denna snyggingen, ska se hans film på lördag. Åhh vad jag längar...

MIN DAG I BILDER


1. Min frukost 2. Regn, men nu är det sol 3. Lyssnade på Justin Bieber på min nya fina tv 4. Dagens outfit, så jävla snygg.

Det var allt för mig, jag är ledig idag och är hur glad som helst. Detta ska jag fira med en banan och så ska jag titta på Ellen Degeneres show nu. PUSS

SÖNDAGS TJAFS



Imorgon är jag ledig, så då måste jag få lite gjort, ska öva inför prov, titta på Ellen Degeneres show och sen ska jag ut och jogga. Men nu ska jag lägga mig i min säng, lyssna på musik och hoppas att denna veckan blir toppen bra.

Puzzizar

JAG HAR BLIVIT MED TV


KOLLA IN DOM DÄR ÖGONEN..HERREGUD!


TRÄNINGSTIPS?

Johan är på filmkväll, Linnéa och jag vill leka med honom men vi får ta det en annan dag. Hittade en del fint i malmö idag, nya jeansshorts som sitter fint för en gångs skull. Lyssnar på min blivande man just nu, då mår jag fint. Förresten så har jag kommit på att jag ska bli riktigt smal till sommaren, är trött på denna jävla magen jag har nu, jag har slutat äta godis och sånt skit nu så jag får bara komma igång med träning sen ska det nog gå vägen, tränar en gång i veckan(gympa) men tror inte det hjälper så himla mycket om man vill bli smal. Joggning är ju bra, men så himla tråkigt. Ni har inga tips haha?


SUMMER


alla bilder kommer från weheartit.com

Jag låter bilderna tala för sig själv. Jag vill så jävla gärna ha svensk sommar, nu.

LITE JUSTIN BIEBER OCH ANNAT SKOJ


snygg kille

Sitter och lyssnar på musik(ja jag lyssnar på Justin Bieber). På tal om Bieber så spelar han i Danmark idag, jävla skit att jag såg det igår och att exakt alla biljetter är utsålda annars hade jag väldigt gärna åkt och sett honom. Annars då? Jo livet flyter på, veckorna går så jävla snabbt att jag inte hinner blunda, skönt men ändå oskönt. Snart påsklov, vilket innebär bio med mina dudes(ja jag menar er J och L). Imorgon ska jag och syrran in och shoppa i malmö, hoppas verkligen att jag hittar något fint.

Ha det så bra och glöm inte att äta mycket, annars svälter ni.
Pussar och kramar, från er vän.

RSS 2.0