Chillin'

Är kär i en ny kille, han heter Emil och han är med i idol.

Här är lite bilder från den vanliga turen till Ica!


Huh!?

Har inte en aning om varför alla bilder kom så många gånger.. Kanske appen inte är så bra!?


Hej alla bloggläsare

Sååå jävla härligt med app till blogg.se! Snacka om uppdatering nu va!? Idag har jag gått i skolan som vanligt, haft lite prov och så, skit kul.
Jag bjuder på lite vardagsbilder. Puss


HORSE SHIT




Precis såhär vill jag se ut imorgon, som Angelica gör. Riktigt fint klädd är hon. Måste hitta en liknande svart tröja till mig själv. Vad händer då? JAG SKA FÖRFAN TESTA STUDENMÖSSA IMORGON! Åh det ska bli så jävla kul att ta studenten, ni kan inte fatta det, efter alla dessa år så ska jag sluta, åh det ska bli så kul! Jag har även blivit helt jävla beroende av Jessie J- Who you are. Ni måste lyssna på den! Jag lägger in en video i slutet så ni får lyssna på den, den är riktigt bra. Och ni som undrar, jag har tittat upp och Jedward är inte bögar, mest så att ni vet. Nu ska jag typ duscha, luktar förfan skit, jag har köpt jätte fina nya kläder som jag gärna hade visat upp om jag hade varit snygg, men det är jag inte.
HEJDÅ!



oui oui

tänkte bara titta in och säga att jag lever, det är söndag och det är riktigt mysigt höstväder. jag har fyllt arton, så jäkla härligt, jag har umgåtts med mig själv och varit på au pair möte, varit med julia och linnéa. nu ska jag fortsätta äta min glace au four som jag nyss bakat, skit gott om jag får säga det själv. snart awkward, tagga!

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS

När jag läste världens största killblogg, blahimmel.blogg.se och såg att han hade lagt upp en bild sen han va i USA insåg jag att jag saknar USA sjuuuukt mycket, så bara för att den största bloggaren har lagt upp en bild tänkte jag nu visa er några bilder som aldrig visats förut, kan ni förstå vilken chans ni har att ser otroligt fina bilder, i alla fall här kommer några, ifrån februari 2011 när vi var i USA..



Som ni märker är där bara fula bilder att visa, men vi hade det verkligen riktigt kul!!

SÅ JÄVLA RÄTT


STACKARS MÅNDAG, HATAD AV ALLA

Skola till 13.00 ungefär, sen stack jag till körskolan, och klarade fas C! Woho, ett steg närmre min Lamborghini, härligt!
Jag har beställt en mycket fin skinnjacka från H&M idag också, kommer lagom till vintern, det vill säga i början av oktober, aja hinner använda den lite grann innan jag måste ta på mig min ullkappa och sen min feta vinterjacka.
Ikväll är det en riktig tv-kväll, först halv åtta hos mig(blir alltid lika hungrig när jag ser det, påtal om hungrig har min "inte äta godis mer än en gång i veckan" skitit sig totalt) sen är det Idol(lite tråkigt men jag vill ändå se det) och sen är det Svenska Hollywood fruar(tycker ni att jag gör för många paranteser? Jag gillar Maria Montazami i alla fall)
Jag blir också mer och mer säker på att jag vill åka som Au-Pair när jag har tagit studenten, har jag sagt att mitt PA handlar om det förresten? Tyckte det kunde vara kul att skriva om Au-Pair!


Juste här är Lamborghinin, hade nyss tvättat den när jag tog denna bilden så det kanske inte blev så fin kvalité på bilden men jag tycker den är okej, man kan ju lätt köra och köpa mjölk i den.


RSS 2.0