REPLAY


Jag tänkte på det.. tjejen på bilderna och han killen som är precis bakom henne på sista bilden.. visst jobbar dom som modeller för H&M också? Får man lov och "hoppa" runt och modella för olika företag? Konstigt jag tänker jag vet..

MÅNDAG

Känner för att ha sommar.. vara lite sådär småbrun och inte behöva sitta inne hela tiden, fastän jag tycker det är skönt att slappa och bara titta på film så tycker jag det är dax nu..jag ska göra så att solen snart tittar fram.


Här var vi glada.. och solen var framme! Vi hade ju till och med lite färg :D


MIAMI BITCH

Nej jag ska tyvärr inte till Miami imorgon.. men däremot så ska min underbart snälla vän Johan iväg.. Jag hoppas verkligen att du får det grymt där borta och att du njuter av att vara här ifrån.. och längta för helvete inte hem.. tänk när du står på morgonen på tågstationen och fryser och det kommer en stockholmsröst i högtalaren och säger att tåget är försenat, eller när du sitter i skolan, längtar bort någon annanstans, och när du väl har slutat måste du göra läxor när du kommer hem. Nej nu får du njuta av Ben & Jerry's glass varje dag, sol som gör dig brun, palmer som du gillar så mycket och att bara få komma bort.. Och när du nu väl kommer hem....

då väntar denna skönheten på dig!


MY DAY IN PICTURES



Idag har jag varit hemma, hela dagen. Har haft frilagd dag så har fått gjort lite läxor, och försökt att fota landskap uppe på zimmermans som blev väldigt fult, räknas bilder av hus, som den ovan, som ett landskap? Har även fått hem mina biobiljetter fån SIFO-undersökningen i och med att jag deltog så fick man välja lite vad man ville ha, ingen som tackar nej till 3st biobiljetter precis? Blir en jäkla massa "privat" bilder här tycker jag, men jag har varit så snäll att jag har tagit hem en D50 från skolan med ett objektiv så att Linnéa kunde testa det på sin kamera, objektivet är faktiskt väldigt bra, säger jag som inte är fotointresserad..

MY DAY

Min dag har bestått av ett prov, en teckning, en korv, 1 kg godis för 80 spänn, tv-tittande, lax och såklart lite neon trees. Låter spännande va? Det har det varit kan jag berätta för er..eller nja.. jag har ju haft roligare dagar. Just nu sitter jag och tittar på ett par sjuuuukt snygga jeans på H&M som jag nästan måste beställa så att jag kan ha med dom när vi reser, har nyss lagt in lite ny musik på min iPod så nu är jag redo att ut och jogga...hahah nej nu va jag allt skojig, nu är jag redo för att ligga i sängen och lyssna på bra musik samtidigt som jag har godis,pizza,kakor och läsk sidan om mig.. inte riktigt så heller nej..men man kan ju faktiskt drömma sig bort lite grann i alla fall...


dagens outfit

ELINS OCH LINNÉAS






1. Ashton Kutcher
2. Tyler Glenn
3. Wentworth Miller
4. Jude Law
5. Ed Westwick
6. Joel Kinnaman


Vi vill bita er i era rumpor

Du Ashton..Om du läser detta så vill Linnéa bita i din rumpa

Och ja Joel du vet ju hur det ligger till mellan oss..

ELINS LOVERBOYS

DÅ:




Jag kan inte ens komma ihåg att killar såg ut såhär...

NU:


(SÅKLART!!!!!!)

Ja och det va det... Kan inte komma på någon annan snygg..


LINNÉAS LOVER BOYS


DÅ:



Jaa.. Vad ska man säga? David har i alla fall låtit lite könshår växa fram..

NU:



Och nu kan vi utesluta att hon är rasist.. hon gillar bara brunetter.

NASTYGAL.COM


HERE WE GO AGAIN

Nu har jag bytat header.. blev trött på den andra.. alldeles för gullig på något sätt.. Denna känns lite mer Elsas Mode text.. Jag är konstig jag vet. När ni ändå sitter här och läser denna meningslösa blogg så kan ni klicka er in på en sida som är ganska stor, den heter www.youtube.com sedan söker ni på Animal - Neon Trees och bara njuter, för den rösten som den killen har.. den hade man ju dödat för..


WHY CAN'T YOU UNDERSTAND?


bilder från överallt

Vill bränna ner allt som har med skolan att göra.. orkar inte fler läxor, men snart USA! Detta klarar jag nog, och sen är det ju Johans födelsedag.. och för varje dag som går så blir det en dag närmre sommaren.. Herregud.. detta kan ju knappast bli bättre.

FÖR SNYGG FÖR ATT VISAS



Ja halli hallå allesammans!

Här sitter jag och är otroligt snygg och gör läxorna.. Linnéa kommer snart hem, jag har längtat efter henne. Jag har inte ens satt igång radion så här är helt tyst här hemma. Undra om posten har kommit? Det är ändå måndag så det är ändå bara reklam från Willys och sånt.. Ooohh Willys, MAAAT! Jag har inte ätit på 4 timmar kom jag på, äsch jag väntar tills Linnéa kommer hem.. Hoppas hon har tänkt såhär "Hmm..Elin kanske inte har ätit på väldigt länge och vill ha mat.. Hmm.. Jag köper med en pizza från efes till henne eller så tänker hon.. åh stackars elin hon måste nog ha en korv och mos från kiosken.. vi får se vad det blir.. annars får jag nog ta en..macka..usch äckligt.

DAY OFF

Söndag. Ledig imorgon, otroligt skönt. Dock måste hela dagen spenderas åt läxor, men det bryr jag mig inte om. Jag får sova hur länge jag vill. En måndag!

TACK LINNÉA



Denna fick jag av Linnéa igår, hon är så himla snäll, blev jätte glad för den, där finns jätte många goda recept som jag vill baka nu! Det är så himla kul att få en present bara så, det kan man bli så glad över. Tack igen Linnéa, Jag älskar dig!

KLADDKAKA - SVENSKARNAS FAVORIT


1. Smarrig chokladkaka 2. Lyxig kladdkaka 3. Kladdkaka med hallon 4. Kladdkaka med hasselnötter

Vilken är er favorit? Jag kan nog inte välja...Jag älskar alla sorters kladdkakor.

WEEK

Hej allihopa!
Har varit en konstig vecka, blir alltid så himla stressad när den första högen med läxor kommer innan jag får kontroll över det, känns som jag har kontroll nu vilket känns otroligt skönt. Linnéa är inte hemma ikväll så jag sitter här alldeles själv och är så himla sugen på något sött, men tänker bort det genom att dricka pepsi max, funkar alltid. Ikväll ska jag inte göra ett skit rent ut sagt, Let´s Dance kan ju ta sig i röven för det är så jävla tråkigt så jag får väl stirra in i en vägg eller något i den stilen(fan då kan jag ju inte göra det imorgon, lite långrandigt kanske...). Dagen började ju jätte bra, tåget var inställt så jag och Jessica fick stå ute i en timme och vänta på nästa tåg, älskar skånetrafiken, så jävla bra är dom! Nu är det i alla fall helg och jag är ledig på måndag, eller ledig och ledig jag ska jobba hemifrån, så det ska bli jätte skönt. Nu ska jag söka vidare på brownies,muffins, ja allt som innehåller socker.

Och juste förlåt att det inte blir något bakeri här i bloggen, men jag bakar inget just nu, det kommer sen, jag lovar! (Haha låter som om jag har sjukt många besökare, men Linnéa och Johan jag vet innerst inne att ni vill smaka och se mina bakverk när jag har bakat, håll ut bara, snart Johans födelsedag!)

Lång text. Så nu lägger jag av. Och glöm inte....ÄT!

Brownies med vispgrädde och jordgubbar



Ingredienser

230 230 g mörk choklad
50 50 g smör
230 230 g socker
2 2 ägg
2 2 äggulor
2 2 tsk vaniljsocker
2 2 dl vetemjöl
4 4 msk kakao
1 1 tsk bakpulver
1/3 1/3 tsk salt
20 20 rostade hasselnötter
Till servering:
vispad grädde
färska jordgubbar

Gör så här
1. Hacka chokladen och smält den i en djup tallrik ovanpå en kastrull med kokande vatten.

2. Vispa smör och socker tills det är vitt och pösigt - det går lättast om smöret är rumsvarmt. Rör ner ägg, äggulor och vaniljsocker. Vispa krämen slät. Blanda ner övriga ingredienser och den smälta chokladen.

3. Ta en form, ca 25x30 cm. Lägg ett smörpapper i bottnen, smörj och bröa kanter och botten. Klicka i smeten. Grädda i 175° i ca 35 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten.


KAKA...PÅ EN TISDAG?



Bild som Linnéa har tagit, och hon har bakat tårtan också när hon praoade på konditori, skit god tårta verkligen!

Idag har varit en skitdag i skolan, har fått så himla mycket att göra känns det som och det är bara andra dagen i skolan sen jullovet.. är redan jätte skoltrött.. men jag får nog klara av detta också.. nu ska jag hjälpa till med maten här hemma och sen får jag nog ta och göra lite läxa.. döda mig, hatar läxor, men vem fasiken gör inte det?


FRIENDS


Ska sätta mig med Linnéa och titta på ännu ett avsnitt av Vänner, älskar det programmet. Hur jäkla bra är det inte?

SUNDAY

Har tillbringat dagen med att plugga lite körkortsteori, så himla tråkigt men jag måste. Har även hunnit med att göra en hemmabakad pizza med Linnéa. Skola imorgon och jag orkar inte, går i för sig bara 1½ timme så jag ska kanske inte klaga..Nu ska jag ner och stänga av den där radion, Mikronfonkåt spelas heeela tiden, blir så trött..


LITE GOTT SÅHÄR PÅ KVÄLLEN


Jordgubbstårta

Scones med hallon & choklad

Alla recept är gjorda av Leila Lindholm.

Ikväll blir det ännu en "vi äter inget onyttigt men fan vad gott det hade varit med en ben o jerrys" kväll med Johan och Linnéa. Ikväll placerar vi oss inne hos Johan, blir säkert lika trevligt, det blev ganska sent igår, somnade vid 3-tiden, ska bli kul att se när man somnar idag. Skit samma när man somnar, vi firar eller sörjer rättare sagt att lovet snart är slut..

COLD STONE


Måste bara tipsa er om Cold Stone som finns in princip överallt i USA tror jag(har dock bara ätit på det i New York) Men i alla fall så har dom nog världens godaste glass, dom gör glassen efter din beställning eller glassar som redan finns på menyn, man kan välja allt från M&M till Snickers att ha i sin glass, sen gör dom glassen på cementbord(låter konstigt men dom tar vanlig glass, vilken sort du nu vill ha, sen så tar dom tillbehören du har valt och mixar ihop glassen på cementbordet) Och inte nog med alla tillbehör du kan välja till, du kan också välja om du vill ha chokladkant på din våffelbägare, eller om du vill ha vitchoklad, ja vad fasen som helst. VÄRT ETT BESÖK!

SEMLA


Snart dax att äta semlor, jag hade gärna tryckt i mig en just nu i detta ögonblick. Ska ni äta semlor i år, eller ni är en av alla dom som kanske inte gillar mandelmassan?

HÅR

Jag är så otroligt trött på mitt hår just nu.. det lägger sig skit fult efter att jag har duschat så det ser ungefär ut som ett afro hår, alltid jätte lockigt när jag har duschat och sen när jag vaknar upp nästa dag är det en blandning mellan rakt/lockigt och det låter kanske som en fin kombination men min kombination är inte fin alls.. Det är alldeles för tjock så man kan inte göra något med det för då ser det förjävligt ut, och jag kan knappast kamma det för då blir det så himla elektriskt..Kan ju hoppas på att det blir bättre, men det ser inte ljust ut...


såhär vill jag ha mitt hår, lagom tjock, fin längd, och fint svall


VI HAR FÅTT SÄLLSKAP AV EN LITEN KILLE



A.R

Under vår lilla "doppa morötter i sjukt mycket dippa samtidigt som vi kollar på Let's Dance" så har vi kommit fram till att Alexander Rydback har väldigt mörka ögonbryn, Johan sa att han va riktigt ful(Det håller vi andra med om), men Johan tyckte att Alexander var lik Christoffer(Johans bror). Och sen har vi kommit fram till att han har ett stort paket, då menar jag riktigt stort som ett "big pack" ungefär..


JUST NU


MOTHERFUCKER

Dagens humör: hur glad som helst mina snygga vänner är ju här, puss på er blahimmel och dudewatchthis
Dagens mående: spyfärdig, neeejdå
Dagens borde: sluta tänka att skolan börjar snart
Dagens frisyr: först äcklig sen duschad i en knut eller något liknande
Dagens klädsel: gissa!? ja precis.. mjukis idag med
Dagens planer: lan med mina friends, älska WOW
Dagens vill ha: en stor fet kaka som är gjord av choklad som bara rinner när man skär i den och ett glas mjölk till det
Dagens längtan: USA
Dagens fundering: om det är kul att jobba på en bank, haha jag är konstig...
Dagens beroende: BAKERELLA
Dagens tråkigaste: att min frukost blev äcklig
Dagens tidning: det får nog bli H&Ms vårkatalog
Dagens låt: någon låt som mybrandnewobsession la in i ett videoinlägg om sin hund hahah


SNYGG


ACNE


Lite mode bland allt bakeri.. Sån här vill jag ha, en i grå melerad, en i svart, en i vit och en i naturfärgad. Sen att dom kostar 495 kronor styck är ju knappast värt att nämnas...

TILL DIG JOHAN


Banan cupcakes i och med att du gillar banan och sen så kan du ju bara spruta på lite ketchup så har du din dröm dessert ;)

När vi ändå är inne på ämnet om jordnötssmör..


Måste jag bara visa er denna fina sak. Brownie och en Reese's i mitten..

Got milk? I hope so...

because you'll want some with this one


http://www.bakerella.com

It’s based on a mix, and has buttermilk and peanut butter cups added to it. The frosting is made from dark chocolate, peanut butter and heavy cream.

Vad mer kan man önska sig...? Kanske det där stora glaset med mjölk.

NEW

Nu ska jag börja skriva lite mer om kakor och godsaker hade jag tänkt mig, så att jag har något tema på denna blogg. Johan du skriver ju fotoblogg och Linnéa, ja vad gör du? Är allmänt rolig kanske? I alla fall så ville jag bara tipsa er två om denna sidan, hon bakar förstår ni haha. Där är lite recept och så, dessutom tar hon jätte fina bilder. Ha en bra kväll vi ses imorgon, då får vi titta på Let's Dance haha..

http://www.bakerella.com/

SÅ NYTTIGT DET KAN BLI

Sitter och funderar över sommarjobb, jag vet inte var jag ska sommarjobba i år. Tänkte fråga lite överallt och se om dom vill ha mig, haha! Annars så har jag nyss ätit och nu sitter jag och Linnéa och tittar i en kladdkaksbok som vi beställde från jultidningarna och en muffinsbok som jag fick i julklapp. Linnéa vill att jag ska baka Cookiebrownies till henne när hon fyller år, det kan jag gärna göra. Dom verkar riktigt goda man ska göra brownies och sen ska man klicka i kakdeg, låter riktigt smaskigt.

FIN BURK



Detta börjar mer likna en godis/glass/kakor blogg, men välkomna till mitt liv. Denna ska jag köpa när jag är i USA, och 100 andra smaker..

CAKE POPS



Jag har upptäckt något nytt, Cake Pops. Som jag förstår är populära i USA. Jag ska ju inte äta godsaker förrän jag befinner mig på Amerikansk mark men när jag kommer hem måste jag verkligen testa att baka dessa läckerheter, ser ju hur goda ut som helst! Dom på bilden ovanför innehåller kladdkaka i mitten som sedan är doppad i vit choklad och philadelphia ost tror jag. Jag längtar redan till jag ska baka dom, jag borde nog bli konditor trots allt..

EN LISTA TILL

Namn: Elin Nilsson
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Inga
Längd: Oj.. vad kan jag vara? 1.67 kanske?
Skostorlek: 38
Hårfärg: Alla säger rött men jag kallar det, guld/brunt/blondt.
Fräknar: Får jag på sommaren
Motto: "Du lever bara en gång"
Kär? Inte senast jag kollade
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja det gör jag, roligt att bo i Göteborg eller något
Tycker du att du är attraktiv? Nej det tycker jag inte
Dricker du? Nej det gör jag inte
Röker du? Inte det heller nej
Vilket schampo använder du? Just nu, Palmolive tror jag(luktar skit!)
Vilken parfym använder du? Heat-Beyoncé
Vad är du rädd för? Höjder
Gillar du att tvätta? Inget emot det
Gillar du berg- och dalbanor? Nej usch fyfan, eller det beror på hur höga dom är..

Senaste...
Filmen du hyrde? The Killers
Filmen du köpte? Oj det var längesen, det kan jag inte minnas.
Låten du hörde: Lady Gaga-Bad Romance spelas på radion i detta ögonblick
Låten du laddade ner? Tror det var Daniel Adams-Rays album
Personen du ringde? Daddy cool
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? Cougar Town
Person du tänkte på? Lady Gaga haha..

Favorit...
Låt: Så himla svårt, jag kan inte svara på det.
Sak att göra: Sova är ju underbart och äta haha
Sport: Ingår inte i mitt liv, haha
Dryck: Fanta Exotic
Kläder: Smala svarta jeans, grå t-shirt och kängor
Film: I skuggan av värmen(Just nu i alla fall)
Bil: Volvo C30(DU SKA BLI MIN!)
Serie: Vänner

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Nej, lägger inte ner tid på sånt
Gråtit över en flicka? Inte det heller nej
Ljugit för någon? Ja det har jag
Varit i slagsmål? Nej, eller Gusten bet lite i min tröja innan, men det räknas väl inte antar jag.
Blivit arresterad? För många gånger, Nej klart inte!
Träffat någon från internet IRL? Ja mina friends hehe

Antal...
Gånger du varit kär? I never been in löööve
Gånger ditt hjärta brustit? None
Hjärtan brustet på grund av dig? Inga tror jag?
Tjejer du kysst? Inga
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Inte alls många tyvärr..
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Kanske 5-6 gånger

Senaste...
Boken du läste? Om jag ska välja en bra och inte en skolbok som man tvingas läsa så, Elsas Mode.
Personen du fick e-mail av? Säkert nått skit typ "Oooh 3000 spänn till dig som klickar på länken"
Personen du fick brev av? Den jävla SIFO-undersökningen
Personen du fick sms av? Johan Bby Booi
Gången hela din familj åt mid dag tillsammans? Någon timma sen
Saken du köpte? Jeans och puder
Vad har du gjort idag? Linnéa och jag har tittar upp roliga saker vi kan kolla på i USA
Var det kul? Ja det var roande
Brukar du svära mycket? Ja mamma och pappa tycker det..
När stiger du upp på morgonen? När det är lov, 10-11 tiden. När det är skola 06.10(o_O)(fin gubbe hahaha)
Vad har du på dig? Mjukiskläder som vanligt
Vad ska du göra ikväll? Titta på Filips och Fredriks års resumé
Vad är du allergisk mot? Inget, fast jag är känslig för krämer med parfym i
Var har du ont? Ingenstans
Använder du hårspray? Händer ibland
Kan du stå på händer? I vatten kan jag haha
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Håkan Håkan!
Salt eller socker?  Sugar
Gillar du ketchup? Till en viss del
Är du glad nu? Nja, ganska uttråkad
Var du glad igår? Ja, jag hade en mysig dag med Linnéa!
Vad dansar du till? Sätt igång allt utom dansband och jag hänger med!
Stockholm är... ? En mycket fin stad och Sveriges huvudstad!
Göteborg är... ? Jätte mysigt, Want to live there..
Kan du sjunga? HAHA, nej!
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti, fast makaroner är sjukt gott också..Båda två!
Land du vill besöka? USA


FACE STOCKHOLM



Tänkte bara visa er detta gröna puder som jag köpte inne på FACE Stockholm inne på Hansa i Malmö häromdagen för ca 300 spänn. Det ska hjälpa mot röda kinder eller rodnader, i och med att jag har lite röda kinder som jag hatar så tänkte jag att jag kunde testa detta puder! Och det verkar verkligen funka, prövade lite när jag kom hem och de röda gick faktiskt bort, men sen vet jag inte om det håller en hel dag, det återstår att se. Lite dyrt för ett puder, men som talesättet säger, vill man vara fin får man lida pin.

2011


riktigt fina tatueringar

Och så var 2011 här.. hade en ganska bra kväll igår. Hoppas detta året blir grymt(det säger man om varenda år tycker jag) Nyårslöfte undrar ni nu va? Inget godis förrän jag befinner mig på Amerikans mark, ska jag nog klara av. Nu ska jag forstätta tugga tuggummi och titta på modesidor(vill shoppa..igen)

RSS 2.0