When he opens his arms

Kvällen igår var mycket rolig, vi började här hemma lite smått sen stack vi till Ystad och till kings och Donna! Va hemma vid 2 tiden och slocknade snabbt för jag var så otroligt trött!
Idag har de varit riktigt fint väder hela dagen så har spenderat min tid i trädgården. Nu ligger jag i min säng och tittar på One Directions live dvd!
Jag var även inne hos Emelie när jag va i Ystad i torsdags, jag skulle köpa en färgbomb till mitt hår, men jag fick en flaska av henne istället för hon hade en halv flaska kvar, så himla snäll. Bättre frisör kan man ju inte hitta haha!
Nu ska jag fortsätta titta på dvdn, känner för att prata med någon haha, bara prata ut eller typ ut och gå en jävligt lång runda. Imorgon ska jag nog åka in till Malmö, jag ska se om jag hittar lite kläder.. Ganska skönt att åka in själv ibland.


FEELINGS

Hej,

Det är ett tag sen jag skrev här ordenligt på bloggen känns det som men jag tänkte skriva av mig lite. Det kanske blir ett långt inlägg, ni kan sluta läsa nu om ni vill. Jag vet inte varför jag ska skriva av mig men det känns skönt på något vis, detta är liksom ändå som min dagbok som jag en vacker dag kan titta tillbaka i och tänka över lite.
I alla fall så jobbar jag på för fullt på Postpac, inte det roligaste jobbet men helt klart värt det, jag cashar ju in och det känns otroligt skönt. Jag har redan nu börjat tänka på vad jag ska unna mig, har lagt undan pengar till en Fjällräven jacka som jag ska köpa till vintern, vet inte om jag ska ha en svart eller grön men jag tror jag kör på en svart, rolig jag är när det kommer till färger haha.
Mitt liv har inte riktigt varit som det brukar vara, mitt liv brukar mest bestå av att vara här hemma och så, men på senaste tiden har jag gjort lite mer på helgerna och det har jag tyckt varit sjukt kul, tycker verkligen om att gå ut på helgerna och klarar knappt av att sitta hemma längre, är nästan aldrig hemma känns det som. Jag har nog förändrats en del sen jag slutade gymnasiet även om det inte var så länge sen, låter jätte mesigt men tror jag har vuxit till mig lite. Jag har även träffat en kille, Filip. Vet att ni redan vet det här Johan&Linnéa men det är mest för mig själv som jag skriver allt. I alla fall, jag & Filip träffades en fredag på Kings, sen fick jag hans nummer och sen smsade vi sen dess, första gången vi sågs var det hur trevligt som helst, och sen träffades vi igår också, jag kom hem till honom och vi lagade middag som vi åt hemma hos honom med hans tvillingbror. Han är en jävel på att prata haha vilket är ganska skönt ibland, så vi började prata om "oss" och vi kom fram till att det inte skulle funka. Han ska flytta till Stockholm i början av September och vi kände att vi var ganska olika. Så det är över med honom nu, det känns lite halv trist faktiskt, men på ett sätt ändå skönt. Han är verkligen helt underbar och jag kan inte tacka honom nog för att han sa så tidigt att han inte trodde att det skulle funka, han sa liksom det andra gången vi träffades, andra killar leker med en och väntar tills man har setts några gånger. Även jag kände att det inte skulle funka riktigt, där fanns liksom inget speciellt.
Men det är helt sjukt så mycket jag har växt på dessa gånger vi har träffats, vi har ju träffats 2 gånger då vi har bestämt det liksom men sen har vi setts ute också. Att höra en kille säga till en att man ser bra ut är helt jävla otroligt ska ni veta, att han dessutom säger det öga mot öga gör det ännu mer verkligt och mitt självförtroende har blivit betydligt bättre, i alla fall för ett tag. Det är skönt att första "kill" mötet är över liksom, nu har jag varit  med om det och jag vet hur det är att träffa en kille alldeles själv, inte för att jag var speciellt nervös men det är ändå skönt att ha det över typ, vet inte hur jag ska förklara det. Och sen har jag fått min första kyss också haha, skit mesigt att jag skriver det här men ja jag måste ju ha koll sen när jag är 35 plus.
Och det var som Filippa sa till mig, detta är bara första gången jag träffar en kille. Jag är inte ens nitton år, tänk hur många killar jag kan träffa om jag vill, och det är ju faktiskt inte det hela livet hänger på, men det är otroligt kul att veta att någon tycker att man ser bra ut. Sen att det inte funkade gör inget speciellt, jag lärde mig en del i allt ihop även om det inte varade allt för länge.
Nu är jag ute på marknaden igen haha, so come on boys! Harry Styles, jag bor på Hyltaskogsvägen 104, du är välkommen alla timmar på dygnet.
Nu ska jag leva som en riktig tonåring för jag är snart vuxen, och jag älskar att vara ung. Vill föralltid vara det.
Ikväll ska jag ut med Felicia & Jessica, då jävlar.


MEN GRABBAR.. FAN VA SNYGGA NI BLIVIT


ASTRO

Tycker det är förjävla läskigt astro.. Det stämmer typ alltid! Eller så vrider man och vänder på det så att man tror att det stämmer, jag vet inte riktigt..


1D

Blir helt jävla nostalgisk, ligger och tittar på one direction musik videor! Fan vad jag älskar de killarna!
Annars flyter livet på bra, midsommar på fredag och jag jobbar för fullt! Love life!! :)


Snälla Gud...

Skulle du vilja ge mig Miley Cyrus kropp & utseende? Tack på förhand.


Det är över nu

Börjar sakta men säkert sjunka in att jag aldrig kommer komma tillbaka till skolan mer.. Jag saknar det jätte mycket. Alla andra tycker att det är helt otroligt vad skönt att skolan är över, och visst är det skönt att slippa alla läxor och all ångest över just läxorna men allt annat. Klassen, kompisarna, att gå och äta i matsalen, konserter, klassfester. Fan vad jag kommer sakna det.
Imorgon är min första dag som arbetslös, jag börjar den med att åka till arbetsförmedlingen. Efter det blir det Malmö med DTM. Ska försöka göra så mycket som möjligt så att jag inte hamnar i någon sorts depression.

Här kommer bilder från den bästa dagen i mitt liv.


The end

Fan alltså, börjar gråta när jag läser sånt här. När Adam skrev detta på vår facebook grupp grät jag. Jag vill inte att det ska vara över, jag älskar skolan. Och jag älskar fan min klass ibland också.
Kommer sakna alla något så enormt!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

¨
Har haft den bästa dagen någonsin i mitt liv. Jag har tagit studenten och jag vill göra om det så himla mycket! Jätte fina presenter fick jag och jag kan inte vara mer än skit nöjd! Nu ska jag äta rester sen igår och hoppas att min huvudvärk går över. Jag är så jävla arbetslös men det skiter jag i för JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!

En jävla rubrik

Har jag världens tråkigaste jävla klass eller? Det är en jävla vecka kvar och det är fan ingen som bryr sig! Ingen tar tag i något så att vi kan göra något! Jag försöker fråga folk vad vi ska hitta på men får ju knappt svar! Filippa & Jessica ska heller inte med ikväll.. Jessica är sjuk och Filippa ska vara med sin kille. Hon har gått och klagat på johanna(en i min klass) att hon inte är med under studentveckan och bara är med sin kille hela tiden, men nu gör hon ju exakt samma sak? Lite dubbelmoral där tycker jag..
Sen är jag så fruktansvärt trött på att inte ha något att göra.. Sitter bara här hemma, hade hellre gått i skolan.. Undra hur det ska bli i sommar då.. Vill inte ens tänka på det.
Nej fyfan vilken dag, vill gå och lägga mig under ett täcke och sova enda till måndag då det drar igång igen med studentveckan förhoppningsvis.....


RSS 2.0