PLL

Är helt jäkla besatt av Pretty Little Liars, så himla bra serie! Har suttit nu i tre dagar på kvällarna och tittar på avsnitt efter avsnitt. Så då vet ni hur min kväll kommer se ut. Peace out.
Och juste, jag har blivit med iPhone(glad tjej!!!!!!!!!!)

HELLO THERE MR FITZ!


ELIN "THE WEATHER GIRL"

NU förstår ni, kommer väder Elin fram igen. VAD I HELVETE ÄR DETTA FÖR JÄVLA PISS VÄDER!?!?!?! Ser ni hur det ser ut där ute? Det är för fan höst!!! Det är den 25 juli 2011(vilket betyder att det är sommarmånad) och man fryser förfan när man är där ute, det blir mörkt vid halv jävla tio och man vaknar upp varje dag och ser att det inte är en enda liten solstråle som tittar fram. Tro fan att det regnar ovanpå det hela också! Jävla skit Sverige, nej tacka gudarna för charterresor och andra resmål som är varmare än detta jävla pisslandet. Ja jag är förbannad som ni förstår. Ni som inte vill läsa. Läs inte. Men om ni redan har kommit såhär långt in i texten kan ni likabra fortsätta, hihi. I alla fall tillbaka till väder Elin, ni vet hur det är när det börjar bli lite kallare, där i September någon gång? När man sätter på sig ett par jeans för första gången, man känner riktigt nej usch fy, jag som har gått runt med shorts hela sommaren, det känns liksom konstigt att hela benet är täckt. Tror ni att jag kan gå runt med shorts där ute? I FAN HELLER! Inte ens här inne går det att gå runt i shorts, allt är kallt och jag blir till och med kall om mina kinder när jag går ut en sväng.
Som ett avslut på denna otroligt fina text avslutar jag med en bild på skitvädret också(precis som om det livar upp stämningen)


WEHEARTIT.COM


JAG LÅTER BILDEN TALA FÖR SIG SJÄLV


I WANT


FYFAN VAD SNYGGT DET ÄR.....

JUST SOME BIEBER FEVER


PHONE PICS






JAG SAKNAR DIG JÄTTE MYCKET



Folk tror att efter några veckor slutar man vara ledsen och inte sakna längre. Dom fattar i så fall inte ett jävla skit! Jag saknar Gusten så in i helvetes mycket att jag håller på att spricka, vill bara gräva ner mig ibland, gråta gråta och gråta men om jag hade gjort det så hade det inte hjälpt, jag hade blivit ännu mer ledsen och till slut så himla nedstämd igen, att skratta efter att min lillebror hade dött kändes förjävligt, folk trodde säkert att jag hade kommit över det då. Men bara för att man inte gråter och försöker vara glad trots allt betyder det verkligen INTE att man har kommit över det som har hänt. Jag vill bara att han ska vara här hos mig nu, jag hade hållt honom så himla mycket, pussat på honom och bara tittat på hur söt min lillebror va. Jag saknar dig så mycket, och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi träffas när jag kommer till himmeln, för jag vill krama om och pussa dig igen och ha någon att berätta saker för som inte berättar saker vidare. Såna här inlägg slutar alltid med att jag sitter och stor gråter, och det gör det denna gången med.

THAT SHOULD BE ME


HALLI HALLÅ!

Idag förstår ni, välkomnar jag hösten till Skåne, ja det är den 14 juli men hösten har visat sig vilja komma lite tidigare i år. För helvete, ser ni? Det är ett rent jävla pissväder ute, inne på Bik bok idag har dom till och med börjat sälja mössor och halsdukar..alla butiker har typ fått in höstnyheter..jaha men detta va ju en rolig sommar. Tack gud för mitt sista sommarlov(förlåt menade höstlov). Man märker hur jäkla svensk jag är när jag börjar ett inlägg med att snacka väder, och jag fortsätter nog fasiken i det spåret. Idag var jag mammi och linnéa inne i Malmö och shoppade, och detta nedanför är det jag hittate + en svart lång kofta. Jag sprang runt med en tidning på huvudet för att det öste ner regn(eller guds kiss om man föredrar den varianten) och jag frös, i jeansjacka..I JEANSJACKA! Man börjar ju helt ärligt fundera på att boka en resa(haha låter som om jag är världens miljonär...vi kan låtsas det) och jag som är så emot folk som reser ifrån sommaren..jaja i alla fall så lät det som om dom spelade jullåtar inne på Hansa idag haha, det är väl bara jag, men fan vad jag blir lack. Nu skiter vi i vädret.
Mamma och Linnéa åkte nyss iväg till Ystad för att se den sista Harry Potter filmen och eftersom jag inte är världens största Potter fan stannade jag hemma istället. Jag ska nog lägga mig i min säng och kolla på tv, eller se om jag kan hitta en bra film jag kan ladda ner, ja det ska jag nog göra, en bra film hade varit roligt. Hade jätte gärna sett Bad teacher men den går ju bara på bio...Men först innan jag lägger mig och tittar på tv/film ska jag kolla vidare på Au pair yrket, har blivit helt hooked up på det nu, vill verkligen åka iväg men tvekar ändå hela tiden, vi har till och med börjat prata om det här hemma och dom tycker jag borde åka iväg, i så fall hade jag tänkt jobba med barn, typ på dagis för att få ihop mina 200 timmar man måste få ihop för att åka iväg efter jag har slutat skolan. Och åka i början av 2013 och komma hem i början av 2014, så att jag kan vara med på Linnéas student. Fan vad kul det hade varit. Men usch så ledsamt och ensamt.






IGÅR VAR DET FEZT






och såhär såg vi ut


FIRST STEP 2 FOREVER



Im in love. Är så glad över boken som jag fick hem idag, så nu blir det Bieber läsning för hela slanten. Då undrar ni säkert vad jag har hållt på med dom senaste veckorna? Nada. Eller jo lite har jag hunnit med, jag har t.ex. tittar på tv, ätit middag, bajsat och duschat, nej men faktiskt så har jag plockat hela 5 liter jordgubbar med pappa och Linnéa och ja det var väl pretty much it. Imorgon händer det saker, då jävlar blir det DTM-kväll(Ja det är dom snygga människorna några inlägg ner jag ska umgås med, och ja jag är typ tusen gånger snyggare-nej fulare)

BEYONCÉ FEVER




Den första videon är så himla bra, låten är verkligen jätte bra! Kan inte sluta lyssna på den. Och den andra videon är riktigt bra den med, så himla bra låt, så jäkla cool hon är, och man får riktiga rysningar(TITTA PÅ DEN!). Inte nog med att hon gör bra musik..hade förfan blivit lesbisk för hennes skull hon är skit snygg!

HÄR ÄR MINA VÄNNER. DOM HETER JOHAN OCH LINNÉA.


SAKNAR VERKLIGEN ATT HA EN KANIN...


NU ÄR DET FEZT


HERRE MIN SKAPARE


HUR JÄVLA SNYGG FÅR MAN VARA EGENTLIGEN!?


PILOTBRILLOR


Har skaffat mig ett par pilotbrillor som på bilden ovan, tycker det är himlans snyggt. Sen att jag ser ut som en jävla nörd i dom är en annan sak, huvudsaken att jag har ett par, som jag någon gång kanske kan använda. Och så hade jag mer än gärna velat bott i Los Angeles just nu, jävla skit väder här hemma. Orkar inte den svenska sommaren, vill bara ha USA känsla.. fan vad jag längtar tillbaka.

RSS 2.0