Lördag

Hejsan svejsan!
Idag ska jag och syrran in till emporia, det ska bli skiiiiit roligt! Tror det kommer vara grymt fint där! Sen ikväll ska vi bara ha det bra här hemma för vi är ensamma hemma, och så ska jag köra Jenny och Johan såklart det får man inte missa :)
O juste.. Jag har inte något jäkla höstlov så jag ska bara jobba jobba jobba och jobba. Skit kul. Men cash is king.
Nu ska jag gå upp ur sängen, watch OUT emporia!!


Jag kan cykla igen!!!!!

Det va typ över ett år sen jag cyklade, idag gjorde jag det! Jag cyklade, åh vilken känsla!! Jag ska cykla överallt från och med nu, imorgon ska jag cykla till jobbet! Älskar att cykla!!!'


Idiot jävel

Fy i helvete vad det ska bli skönt att komma här ifrån!!! Är så in i helvetes trött på folk som bara sviker hela tiden!!!!
Jag fixa förfan till o med jobb till den jävla idioten, och vad får man tillbaka egentligen? Ren jävla skit, utfrysning, ja allt!!! Åh vad stör mig, vill skjuta henne


KAPPOR

Jag är på jakt efter den perfekta kappan, känns helt jäkla omöjligt att hitta en! Jag har min fjällräven som jag gillar men det är en vinterjacka som jag inte kan bära än, sen har jag min skinnjacka men jag vill inte se ut som en fet tjej med massor av tröjor under den hela hösten. Jag har i för sig en kappa från Topshop men den är inte fin längre, jag vill ha en rak modell på kappan som jag letar efter nu, nästan lite maskulin och sen får den inte vara för lång. Har hittat den ultimata som jag jätte gärna vill ha, den är från förra året inne på H&M.......SKJUT MIG! Och så kostade den endast 299 :-, rena jävla kapet.
Ska in till Emporia när det öppnar och gå igenom alla butiker, jag måste ha en kappa!
Lägger upp en bild på kappan som jag vill ha men som inte finns... bara för att fresta mig själv lite till......
 

TJEEEEENAAA

Skit länge sen jag skrev här... sen sist jag skrev har jag ansökt att åka som au pair, blivit kompislös och gått upp i vikt, roligt va?
Känner mig ganska ensam faktiskt, känns som jag inte har några kompisar kvar längre... trött på allt. Ska bli skönt att komma här ifrån ett år, skaffa nya vänner och bo i USA, fattar inte det själv än.. och sen längtar jag jätte mycket till justin bieber konserten, även fast jessica ska med dit som jag är ovän med så ska hon inte hindra mig från att ha en sjukt rolig kväll!
Så saker som tar mig fram i livet just nu är justin biebers konsert samt att jag ska åka som au pair till usa! åååh ganska bra saker att ha framför sig ändå!
Världens finaste kille
 
 

RSS 2.0