HELVETE, FINNS INGA ORD


HEJ JOHAN

Såg att Linnéas blogg var blockerad men där är inget att läsa ändå, haha nej men skämt åsido. Tänkte bara säga att vi saknar dig också men vi vill inte tt du ska längta hem för här jävla kallt nu, det blåser också så det blir ännu kallare, man får brian freeze bara man går ut. Du missar dock Jersey Shore men vi kan säga vad du har missat när du kommer hem! Kan i alla fall säga att Sammi har åkt hem för hon och Ron bråkade skit mycket och nu vill Ron också åka hem för han saknar Sammi och tycker att han har gjort fel. I alla fall annars missar du inte mycket här hemma. Vi har fått Metro på stationen i Skurup om du inte redan har sett det haha.. Och Konsum är fortfarande lika fult. Nu ska jag återgå till min lektion, sitter med mobilen under bordet för att kunna skriva. Jag kanske har stavat fel på något för jag kan inte titta ner för då ser hon att jag skriver.


MINA BABES KOMMER TILL SVERIGE

Så himla glad att dom ska komma hit, et dock inte när men någon gång under året, så kul att få se dom!
Haft en konstig dag, orkar inte gå in på det, blir bara så jävla besviken på folk ibland. Men jag tänker inte sänkas ner av dom. Jag längtar till helgen, mamma jag och Linnéa ska in till Malmö och shoppa och sen ska jag Julia och Linnéa kanske in till slagthuset och partaja. Nu ska jag titta på Jersey Shore


Beginning

Jag är inne i någon jävla svacka just nu. Är rädd för allt som har med framtiden att göra, att jag inte ska få ett jobb eller bli nöjd med det jag kommer göra. Och så ligger mitt självförtroende nere på noll. Jag vet fan inte vad jag ska göra, är så otroligt trött på att inte kunna gå ner några kilo så att jag blir nöjd med mig själv. Min hjärna är inställd på att äta skit och den verkar fan inte vilja förändras, men nu har jag bestämt mig. Om jag någon gång ska bli nöjd med mig själv är det nu! Imorgon börjar det, godis en gång i veckan och ingen snabbmat förrän usa(äter i för sig nästan aldrig snabbmat annars men ändå). Frukost, lunch, middag och frukt till mellanmål. Ingen läsk heller. Nu jävlar, jag måste klara detta! Hoppas min hjärna är med mig på det här.


I THINK I WANNA MARRY YOU


WASSAAAP


Här sitter jag och tittar på tv i min egen ensamhet. Jag umgås med mig själv ikväll och äter godis, jävligt trist för jag saknar Linnéa men what to do liksom. Tittar på gladiatorerna som är sjukt tråkigt. Imorgon ska jag göra läxor hela dagen hade jag planerat, kanske klämmer in en joggingtur om det inte är allt för halt ute, det börjar bli riktigt kallt här nere i Skåne nu, det blåser och är minus 4 vilket är alldeles för kallt för en Skåne tjej som mig. Nu ska jag trycka i mig lite mer godis och dricka vatten. Simma lungt

MITT JANUARI 2012



Den här månaden har jag, firat in det nya året, börjat min allra sista termin i skolan, läst en massa tidningar, bakat, börjat använda klocka varje dag, varit på TGIF i malmö två gånger och ätit god mat, övningskört, umgåtts med mina babes, blivit sjukt kär i Harry Styles och saknar min lilla Gusten.

SCARED

Är sjukt rädd för vad fan jag ska göra efter studenten.. Vill alltid vara ung. Vill blir vuxen, men jag är inte redo för det än. Vill bara gå i skolan, ett tag till.


FYFAN VAD SNYGG....DÖR

That awkward moment I wish I was that bottle


FRIDAY'S

Familjen festade till det och åt ute idag, mycket gott! Nu är jag så jävla mätt så jag ska bara ligga i soffan resten av kvällen. Peace


Jag vill att mitt hår ska se ut såhär


Paul

Det här är Paul. Han har slått ut nu och han förstår bara brittiska. Så om man vill prata med honom, prata brittiska. Inte amerikanska, det förstår han inte.


Då va det dax för Jersey Shore


Sunday

Söndag idag då! Har både hunnit att jogga en runda och övningskört. Nu ligger jag i sängen och tittar på tv, tänkte göra lite läxa sen också. Jag vill inte till skolan imorgon men jag måste..nu ska jag fortsätta titta på tv! Puss


1D <3


Smore's whoopies



Jag borde egentligen göra läxan men jag hamnade inne på recept.nu och vips så hittade jag detta receptet som jag bara måste prova! Det är som whoopies typ, och som den amerikanska efterätten smores. Det är chokladkaka som är som en cookie, lite mjuk som man bakar i ugnen sen när dom är färdiga och har svalnat tar man på ett lager nutella på en av delarna, grillar marshmallows och lägger sedan på den på nutellan, och tillslut på med ett lock, voila! Där har du en Smore's whoopie. Måste verkligen testa detta


Visit to Vienna

Hallå
Nu är jag hemma och har nyss ätit lunch, jag har till och med städat mitt rum. Inte ofta det händer, vill bara sova men jag tror jag måste göra läxor....


I'm coming home

Jaha då har man slutat för dagen, sitter alldeles ensam på tåget och väntar på att det ska börja rulla mot min älskade hemstad Skurup. Köpte mig en smoothie för äckliga 25 kronor!! Den va inte ens god så jag blev lite ledsen.. Ikväll ska jag till Ystad igen och fira att det är 150 dagar kvar till studenten, vi ska till bar à bar och jag pallar fan inte men det blir nog jääääätte kul!

Det kanske märks på bilden att jag sitter här alldeles ensam ;)


Jajaj


Min orkidé

Hej.
Här är min orkidé, jag följer deras utveckling som om dom vore mina barn, snart blir dom nog en stor och fin blomma, då ska jag fota dom och visa det för er. Jag går alltid upp för tidigt så nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, borde egentligen städa mitt rum men det orkar jag inte klockan kvart i åtta på morgonen. Idag är en bra dag för idag är det spaghetti och köttfärsås i skolan vilket innebär att jag kommer bli mätt. Happy girl


Första skoldagen - check!

Är så sjukt trött, har sovit typ 6 timmar inatt..saknar redan att ha lov men that's life. Upp 6 imorgon också, halkan från 12.00-17.00, härlig dag känner jag. Nu ska jag fortsätta läsa om körtips, börjar bli nervös nu...


Haha så gulligt


I'M FEELING SEXY AND FREE



Eftersom att jag inte har något liv, så går jag runt och fotar här hemma därav dessa otroligt proffsiga bilderna. Idag har jag varit ute på en jogging tur, känner att jag måste komma igång, tittar på tv, läst om allt som har med halka att göra och ätit tacos. Ja fotat också såklart. Sen går jag och tänker hela tiden på om det hade varit roligt att åka som au pair, jag tror faktiskt jag hade gillat det, men hur ska jag kunna vara ifrån min familj i ett år? Känns sjukt konstigt bara jag tänker på det, men vi får se. Ska försöka somna innan 1 idag men jag tror jag kommer somna vid 2 eller något, sen så ska man upp med tuppen...klockan 6 ringer klockan, skjut mig.
-E

Fuck

Idag är inte min dag. Jag är så orolig för halkan att jag vet inte vad, ovanpå det så är det min sista dag på mitt sista jullov någonsin, jag vill inte tillbaka till skolan för då vet jag att dagarna kvar till studenten blir färre, klart det ska bli kul att ta studenten, men efteråt då? Vad ska jag göra då? Det är en jätte hemsk känsla som jag har över mig hela tiden, jag vet verkligen inte vad jag ska göra och ju mer jag tänker på det, desto värre blir det.
Och så har jag det där körkortet som tynger ner mina axlar till marken, är orolig för det också hela och vill bara ha det överstökat.
Jag vill inte bli en skurupsbo som har tagit studenten och bor hemma hos mamma och pappa utan jobb....


Taken

Haft en jätte trevlig kväll! Satt och åt i flera timmar och bara pratade.
Nu är jag hemma igen och är riktigt mätt, ska lyssna på One Direction nu(älskar dom, så jävla bra). Sen ska jag sova, imorgon ska jag gråta, för det är min sista dag på mitt sista jullov..


Ready set go

Beger mig snart mot Malmö! Och till min stora förvåning regnar det inte så det blir ullkappan som åker på, härligt!

Hörs sen, puss


You got that one thing

Ciao
Idag ska jag ta tåget med Linnéa och Julia till Malmö, vi ska lyxa till vardagen lite och käka på TGIF på Lilla Torg.
Vädret är hemskt så jag får nog ta på mig en vinterjacka tyvärr, hatar allt som har med vinterjackor och göra, det är så fult! Jaja nu ska jag gå och få i mig lite lunch och sen så ska jag göra mig ordning.

NOTE TO MYSELF:
Läggdags innan 1 idag Elin...


Och så avslutar jag som vanligt med en bild på världens snyggaste atm


Brees + fest = vatten

Ikväll är det fest med mina brees, vilket innebär att vi alla tre lär sjunga I got à hangover imorgon.. Fest i hela huset helt enkelt. Att kranvatten kan få en att må piss alltså..


Now or never

Jag kan fan inte sova, det går inte. Lyssnar på One direction högt i hörlurarna så det kanske inte är så konstigt. Nu ska jag stänga av allt och försöka sova.

En bild på mina babes


PERFECT MIAMI OUTFIT

MIAMI
Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på One Direction i min säng. Det är min sista lovdag imorgon och jag hatar det, vill ha lov i flera veckor till. Sov gott, hörs imorgon.

 

 


HARRY FUCKING STYLES

Harry Styles

Ska göra om den här till en blogg som går under namnet elinsallakillcrushesochsengörhonkollagepåalltockså.blogg.se


Outfit a lá Miley Cyrus

miley cyrus



The last one

red

Sista för idag. Nu ska jag sova, är sjukt trött.

 


Party

grey and black
Som ni kanske märker har jag hittat en sida där man kan göra kollage. Sjukt kul, så förbered er på ett par sådana.

 


Det här vill jag ha på mig

Outfit

Här är mina killar som jag ska gifta mig med

marry me
Observera! Inte en enda är blond, framsteg om jag får säga det själv, och Adam Brody tänkte jag också gifta mig med men han fick inte plats.

It's got to be you

Jag har insett att jag kan inte göra något åt det här med körkortet. Det blir en månad senare bara. Huvudsaken är att jag är nära att få körkortet, jag får tänka positivt. Jag har liksom inte nyss börjat med det, jag är i slutet av det och innan jag får det ska jag njuta av en semester i världens underbaraste land.


Och sen så mår jag bra av musik, speciellt om Harry sjunger


............:67?3).!-/@€/&-0.7/

Just nu är jag så jääävla förbannad!!!!! Skulle ringa och boka tid till uppkörning och uppskrivning och så är den jävla kuk uppkörningen den dagen vi åker så nu måste jag vänta till mars!! Jag är så
Jävla ledsen nu.. Sitter bara och gråter och vill fan inte ha något äckligt jävla körkort längre!!!!!!!'nnnn


Before i die


Cheeks

Ett av mina nyårslöften detta året är att börja acceptera mig själv, jag är alltid alldeles för hård mot mig själv, både hur jag ser ut och hur jag presterar eller vad man ska säga..låter sjukt mesigt men så är det! Nu har jag i alla fall börjat acceptera mina röda kinder som jag har hatat i alla år, men jag bryr mig inte om dom längre. Om jag inte hade haft dom hade jag inte varit jag. Det kan de ganska fint ut ibland också faktiskt och ibland hatar jag dom sjukt mycket, men jag tycker det är riktigt härligt att jag börjar acceptera dom.


HARRY STYLES



Visste ni att:

- Harry gillar tjejer som är "söta"
- som har ett bra sinne för humor och är lojal
- Han har inte en "en hårfärgs- typ"
- Någon som han kan skämma bort
- Någon han kan ringa mitt i natten och bara prata med
- Någon han kan ta hem till sina föreldrar
- Kurviga tjejer, Han sa i en interjuv "Curvy, so there's more to grab on to" ;)



NY CRUSH IGEN...MÅSTE SLUTA


Yaaaaay

Jag har klarat alla faserna på körkortet nu! Så happy! :D


1 januari 2012

Gick och la mig kvart över fyra idag, vaknade klockan sju. Tog tåget hem klockan 11 och har sedan dess legat i sofforna med Julia och Linnéa och tittat på film efter film, när Julia åkte hem vid fem tiden beställde vi mat och sen har jag jäst i soffan igen. Nu ligger jag i min säng och ska sova, fyfan vad jag är trött..


2012

Det är nytt år och jag hade en riktig rolig nyår!


RSS 2.0