I'M IN MIAMI BITCH

Vi är här! Klockan är kvart i åtta på morgonen här och det är soligt och fint! Vi har nyss ätit frukost här i lägenheten och idag ska vi bara ta det lungt och sola! Resan hit gick bra, blev helt kär i London fastän jag bara va där i någon timme. Min mage bubblade hela vägen precis som din Johan haha, men den mår bra nu! Jag älskar Miami och vill bli här föralltid.


I know

Ligger i min säng som jag kommer sakna, men vi ses den 1e mars då ska jag krypa ner i den igen. Tills dess har jag planerat att sova i en Queen bed i Miami, låter inte så tokigt. Ska upp snart igen så måste sova nu. So long bitches(ser framför mig att han kinesen i baksmällan säger det haha). Ses snart igen, puss.


2TORROW

Vaknade klockan 7 idag när jag egentligen skulle upp klockan 8, jag insåg då att imorgon åker vi och nu kan jag verkligen inte somna om! Fyfan vad jag längtar till imorgon, sista dagen i skolan nu, vi ska äta ute + att det är alla hjärtans dag! Detta blir en bra dag, ikväll ska jag packa det allra sista sen ska vi alla upp vid fyra tiden imorgon för att åka härifrån vid fem, jävlar vad jag längtar nu. Och väderprognosen ser riktigt bra ut. Miami..förbered er.. I'm coming soon!


R.I.P WHITNEY HOUSTON




Jag blir alltid lika insatt så fort en kändis dör, det låter konstigt med så är det. Börjar lyssna på deras låtar och följer allt som har med mordet eller dödsorsaken att göra. Nu har Whitney dött och det är hemskt, hon hade sjukt bra röst. Detta är mina favorit låtar med henne




HEJ ALLA GLADA

Idag har jag bakat två gånger, gjort ett försök till att göra läxor, ätit god mat i h tittat på tv. Och juste packat också, feeling good!


REN LYCKA..ELLER?

Idag fick vi våra studentmössor, sjukt coolt men ändå jävligt läskigt. Det är inte långt kvar nu, vet inte om jag vill längre...


What a day

Vilken dag.. Va som sagt ledig idag för mina lektioner va inställda. Stekte pannkakor till Linnéa som vi åt till frukost, sen har jag pluggat körkortsteori, käkat Billys pizza och sen stack jag till Malmö, mötte upp Matilda på tåget, sen gick vi till Pronto på lilla torg och käkade vars en jätte god cheesecake! Tog tåget hem vid fem tiden för det jag skulle ta först va inställt, så där va så sjukt mycket folk på tåget att vissa fick till och med vänta till nästa tåg i och med att vi inte fick plats, helt otroligt. Kom tillslut hem och tryckte i mig maten, sen iväg på gympa och jag tog ut mig sjukt mycket. Nu är jag så otroligt trött, men jag glädjer mig åt att jag bara har en lektion imorgon och börjar vid halv tolv + att det är fredag. Min mage mår inte bra idag om någon vill veta, den bubblar hela tiden, kom på att jag inte ätit en enda grönsak idag. Inte bra alls. Nu ska jag sluta på denna romanen. Sov gott


SOON

Idag längtar jag så jävla mycket till Miami, ska bli så otroligt skönt att få komma till USA igen som är det bästa resemålet i världen enligt mig. Jag ska njuta sönder mig totalt, och äta som fan!


Idag är jag ledig för mina lektioner är inställda vilket resulterar i en glad Elin! Ska dock in till Malmö lite senare med Matilda, vi ska gå och fika på vara en cheesecake!

Jag är typ lika excited som jag är på bilden


WE'RE THE THREE BEST FRIENDS THAT ANYBODY COULD HAVE

Tänkte bara säga ett stort grattis till min enda bloggläsare, trogna vän, och nyblivna artonåring! Nu jävlar kan du köpa cigg!!!!


You don't know you're beautiful

Har så mycket att göra just nu känner jag, vet inte riktigt hur jag hinner med allt. Men jag försöker, drygt en vecka kvar till Miami! Detta fixar sig nog!

Jätte fin bild på mig(jag är sarkastisk)när jag va påväg till skolan, här kan du se hur mycket snö vi har fått Johan!


SUNDAY BLOODY SUNDAY

Här är kläderna jag köpte. Sjukt fula bilder. Nu ska jag städa mitt rum och sen plugga hela dagen


Då va det lördag...

Och jag har shoppat i Malmö hela dagen!, hittade ett par skor och två tröjor. Kan fota det en dag om jag orkar! Nu ligger jag i soffan med Julia och Linnéa efter att ha käkat lasagne och cupcakes. Imorgon ska jag plugga hela dagen, men det blir nog bra! Hörs imorgon. Puss

Så jävla fin denna killen är....


SAKNAR DIG JÄTTE MYCKET


Behöver ha dig i min närhet just nu, saknar dig så otroligt mycket. Hade kunnat gjort allt för att få dig tillbaka. Älskar dig

3 FEBRUARI 2012


Bild från senaste gången jag besökte USA


Hej chicos y chicas! Idag är det fredag vilket är otroligt skönt, verkligen jätte härligt med helg men har en del plugg att ta igen så jag får nog sitta hela söndagen. Men ikväll ska Linnéa och jag baka cupcakes och imorgon ska jag shoppa med mamma och Linnéa på dagen och på kvällen kommer Julia hit. Vi åker snart också, det ska bli äckligt skönt att slippa allt här hemma, har alltid gillat skolan innan men på senaste tiden har det bara varit skit, gillar inte alls att vara där och det enda jag längtar till är helgen och resan. Ska njuta sönder mig på resan och äta så sjukt mycket mat att jag väger 70 kg när jag kommer hem. Vet ni vad? Jag har beställt uppkörning och uppskrivning, är jätte glad att jag äntligen har ett datum för det nu, men kunde knappt sova igår för jag låg och tänkte så mycket på hur det ska gå, men jag ska försöka att inte vara så nervös(sure elin, du kommer skita ner dig). Nu ska jag fortsätta relaxa, sen blir det middag och sen bakning!

SNOW

Snart fredag, så skönt. Och bara två veckor kvar till resan, det går bra nu. Min dag har bestått av årets första glass(?), snö, läxor och snart Jersey Shore såklart. Imorgon har jag lite sovmorgon, sen ska jag på körlektion och sen ska Linnéa och jag handla till dig Johan! En viss herre fyller ju 18 snart....

Och en bild på Harry, han fyller ju faktiskt år idag


GRATTIS BABY

Hoppas du kommer hem snart så vi kan börja planera bröllop och vår framtid


RSS 2.0