Hey I just met you, this is crazy

Tja,
Har helt tappat det här med bloggning men ja i alla fall sp flyter mitt liv på i normaltakt, jag besöker skolan varje dag, lyssnar på musik, sover och äter. Det är väl det typ. Fått mitt "riktiga" körkort också, pretty nice. Snart påsklov, de sista dock men jag ska njuta till fullo. Shopping hela dagen med Linnea på lördag och klassfest på kvällen. Nu ska jag typ.. Titta bilder på weheartit, man börjar ju halv tolv imorgon!

Ja och jag glömde berätta, jag & Harry har nu gått ut offentligt med vårt förhållande. Känns otroligt skönt!


I Made It!

Halli hallå, vaknar alltid alldeles för tidigt , typ som idag så skulle jag upp vid halv sju men vaknar vid sex.. Vet inte vad det är med mig.
Jag har i alla fall fått körkort!!!! Helt sjukt, är skit glad över det och det är riktigt kul att köra själv tycker jag haha! Så kul att jag fick lov att köra till skolan idag, längtar redan haha! Mamma och pappa hade gjort så fint här hemma när jag kom hem med middag och allt och så fick jag min skuld betald på iphonen, helt underbart!
Nu ska jag gå ner och äta frukost, sen ska jag KÖRA till skolan!! :D det enda som är jobbigt är att man bara kan lyssna på typ p4 i pymen.. Men what to do liksom ;)


IMORGON

Helvete vad mina tankar snurrar inför imorgon. Ibland känner jag, att jo det här klarar jag, nästa minut känner jag nej jag kommer aldrig klara det. Har redan tänkt på hur det hade kännts att inte klara det men kan inte föreställa mig känslan, men kan heller inte föreställa mig känslan om jag klarar det. Jag går och tänker på om jag kommer kunna säga att "jag har fått körtkort" imorgon eller om jag måste åka hem och gråta resten av dagen. Idag på körlektionen gick det bra, men var så äckligt nervös innan och då tänker jag bara på hur nervös jag kommer vara imorgon när vi kör och hämtar inspektören. Jag hoppas att det är en trevlig inspektör och inte en surgubbe som gör mig ännu mer nervös. Alltså helvete om jag inte klarar det, men det va som Johan sa, jag hade ju inte fått bokat uppkörning om jag inte kunde köra bil. Det som är värst är nog nervositeten, ska försöka tänka att det bara är en vanlig körlektion. Helvete alltså, jag ber till Gudarnas Gudar att jag klarar det och att jag kan säga "jag har körkort" imorgon. Kommer inte kunna sova ikväll, så ska gå och supa ner mig nu.

Vapiano

Sen sist jag skrev har jag klarat uppskrivningen(!!!!!) och varit i skolan som vanligt. Igår var jag i Malmö med ett kärlekspar, hade det jätte trevligt. Sjukt god mat och sen gick vi och tittade på Kvarteret Skatan åker till Laholm, helt okej film. Nu ska jag ner och äta frukost. Puss


GRATTIS PÅ 50-ÅRSDAGEN


Finns en stor chans att jag blir mördad för denna bilden, men fyller man 50 så fyller man 50.

Tisdag, snart fredag. Pluggar som fasiken till teorin imorgon, börjar bli riktigt trött på den nu, men ska fortsätta igen. Hade nämlingen tänkt att bli godkänd imorgon. Puss

Vet inte om jag nämde....



Men jag vill ha de här killarna(gärna lättklädda) på min student också..tack på förhand.



PAUS

Har tagit paus från pluggandet och sitter i skrivandes stund och lyssnar på Timbuktus, Fallskärm. Så himla bra låt. Igår var det DTM kväll som gällde, lika trevligt som vanligt! Det är ju snart dax för student så jag har börjat planera lite allt möjligt inför det, jag har börjat tänka på studentpresent(helt klart det vikgtigaste ;) ). Har kommit på att jag skulle vilja ha dessa vinglas, dricker ju alltid vin så ;), nej men man kan ju typ dricka mjölk i dom sen när man flyttat hemifrån. Sen vill jag ha en Michael Kors klocka också(dröm vidare va...), och en resa långt bort från Skurup och pengar, och den sammanlagda summan blir *trumvirvel* 100 000 :-, nej men inte riktigt men det är ju värsta drömpresenterna, så jag blir nog bara glad för en trisslott, vem vet, jag kanske vinner 100 000:- där istället :D


Mina framtida mjölkglas

En vacker dag ska den bli min i alla fall...



Lördag

Vaknar alldeles för tidigt en lördag som denna men det blir nog bra ändå, tänkte lägga in en bild till med mat från Miami, även denna från cheesecake factory, mozzarella täckt kyckling med världens godaste potatismos, sparris, sjukt god sås och svamp.. Blir hungrig nu.... Ikväll är det DTM kväll, can't wait!!!


Gotta get down on friday

Såhär blev mitt hår, jag är faktiskt väldigt nöjd även om det blev väldigt rött. Idag är det fredag vilket är väldigt skönt, har mest gått och tänkt på Johan hela dagen haha lät helt perverst, men jag är säker på att du klarar det! Annars så gör du det bara igen :) (och ingen läser den här bloggen mer än du och Linnea, Johan så du behöver inte vara orolig att någon ska få reda på det). Nu ska jag gå och duscha, kliar i mitt hår efter kemikalier och sånt som har varit i det.

P.s mina tänder ser ut som han på Kalles kaviar tuben, just so you know


On my way home

Är på väg hem från frisören nu, jävlar vilken skillnad det blev. Jag tror jag blev nöjd, jätte svårt att säga nu men färgen går ut lite efter två tvättar så då kan man se riktigt hur det blev. Nu ska jag bara snabbt hem och äta sen ska jag iväg och träna. Mycket att stå i, snart helg i alla fall. Ska bli skönt!


AMERICAN FOOD AGAIN

Råkade publicera förra inlägget utan att det va färdigt. Här är i alla fall lite mat som jag åt i Miami. Blir hungrig bara jag ser det.


AMERICAN FOOD


COLOR



Hallå alla fula fiskar där ute, imorgon ska jag färga mitt hår. Hoppas att det blir bättre den här gången än vad det blev sist, i alla fall så hade jag velat haft det som hon på bilden sidan om Angelica. Perfekt färg tycker jag. Annars händer det inte mycket, sitter i skolan och väntar på att Jessica ska komma tillbaka från sin körlektion så att vi kan gå och äta. Ikväll ska jag sola(måste hålla upp brännan lite), plugga teori och kanske övningsköra.

Ha en bra dag, puss

Är så fruktansvärt sugen på pizza


It's just another magic monday

En ny skolvecka har börjat, är redan trött på den. Men nu ska jag inte vara så negativ, det ska nog gå bra. Idag har jag beställt en studentklänning som förhoppningsvis kommer nästa vecka, hoppas nu bara att den sitter fint. Annars ser veckan ganska lugn ut, har en del läxor att göra men det ska nog gå vägen. Saknar Miami som en jävla idiot och jag har problem att sova varje kväll på grund av tidsomställningen.
Hoppas jag somnar innan tolv ikväll.

Känns som om jag använder denna skjortan hela tiden(1 gång har jag använt den haha) men jag gillar den.


Honey, I'm home

Hemma i äckel landet, Miami var helt underbart och jag saknar det så in i helvete. Vardagen börjar bli som vanligt här hemma igen vilket är tråkigt.. Har riktigt mycket att göra hela mars. Ska bli skönt när den här månaden är över.

De här dofterna köpte jag i alla fall inne på Victoria's Secret, smells delicious


RSS 2.0