A LIST, EN LISTA

Kött eller fisk
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Bok eller film
Havet eller pool
Sommar eller vinter
Bad eller dusch
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips eller popcorn
Lyx eller budget
Potatis eller pasta
Guld eller silver
Biljard eller bowling
London eller New York
Morgon eller kväll
Choklad eller vanilj
Ful & lycklig eller snygg & olycklig
Sola eller bada
Skidsemester eller solsemester
Passion eller trygghet
Julafton eller midsommarafton
Hemmakväll eller utekväll
Bärbar eller stationär dator
Glass eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Ringa eller sms:a
Enkel eller dubbelsäng
Nagelsax eller nagelknippsare
Blyerts eller bläck
Halsband eller armband
Linne eller t-shirt
Stol eller pall
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Digital klocka eller vanlig
Halstabletter eller tuggummi
Tidning eller bok
Skridskor eller skidor
Varm eller kall o’boy
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller
Harry Potter eller Sagan om ringen
Kalle Anka eller Musse Pigg
Stjärna eller måne
Inga barn eller 10 barn
Skånska eller göteborgska
Rosa eller lila
Afrika eller Asien
Klänning eller kjol
Lägenhet eller hus
Jordgubb eller hallon
Nagellack eller läppstift
Sanning eller konsekvens
Christina Aguilera eller Britney Spears
Långt hår eller kort hår
Aftonbladet eller Expressen
Romantisk eller dirty
Äpple eller apelsin
Hockey eller fotboll
Puss eller kram
Mac eller PC
Spindlar eller ormar
Saab eller Volvo
Älskad eller framgångsrik
Superstark eller supersnabb
Ketchup eller senap
Konsert eller spa
Fisar eller rapar
Bröstförstoring eller läppförstoring
Förfest eller efterfest
Spy eller ha diarré
Fota eller bli fotad
Skräckfilm eller romantisk komedi
Vin eller öl
Blind eller stum
Nordkorea eller Afghanistan
Clowner eller Hello Kitty
Sci-fi eller historia
Metal eller pop

 

Mest för att jag hade tråkigt :D


FEELING HOT HOT HOT

 
Känner mig verkligen sjukt fin.......ironi. Nej men vi får la hoppas där är några fina pågar till Elin, dom brukar ju vara efter mig ganska mycket...jobbigt att vara så snygg som jag.. bitch please.
 
Blev inget video heller för linnea förstörde allt...just sayin..
 
Nu drar jag ha de fett..och nej jag sitter inte på toa igen..sitter bara på själva toastolen...ganska konstigt egentligen att man säger att man ska gå PÅ toa...och så sätter man sig ner ;PpPpPpPp

TAKING A SHIT... ELLER? ;)

 
Hej alla mina läsare. Här sitter jag! På toan, som vanligt haha, känns som jag alltid är på toa. Men jag gillar att sitta på toa, här är varmt haha. Nog om mitt toalett besök :D Och förlåt om vissa tycker det är äckligt att jag tar bilder på mig själv när jag sitter på toa..men har jag något i ögat? Juste, så mycket bryr jag mig ;)
Åh saknar björn nu när jag tänker på han haha
Idag ska jag till KB i malmö, ska bli så jävla nitad...not. Känner väl inte riktigt för det men det ska bli helt OK ändå :) Har inte ett PISS att ha på mig, så tror jag går dit naken..
Jag funderar på att göra en videoblogg till alla mina läsare.. den kommer nog upp senare idag. Ha nu en fett bra dag så ses vi, puss alla läsare

HAIR PROBLEM...

Okej, nu är det såhär. Jag börjar bli ganska så trött på det här med att färga mitt hår rött hela tiden. Jag ÄLSKAR färgen som jag har men jag börjar bli trött på att jag ständigt har en utväxt i mitt hår. Alltså måste jag göra något åt problemet.
Jag färgade det hemma för några dagar sedan så just nu är det en fin färg utan utväxt! Håller väl i sisådär 2 veckor sen har jag utväxt igen. Jag måste boka en tid hos frisören känner jag men jag får vänta tills den här färgen har gått ut lite grann.
Jag är dock orolig att om jag avfärgar det blir det som på linneas hår, att där är vissa röda partier kvar i och med att jag har färgat det hemma. Ska ta och prata med min frisör, för även hon är rödhårig från grunden precis som jag.
 
Hade varit skönt att gå tillbaka till sin gamla hårfärg och strunta i att ha utväxt, helt underbart hade det varit!
 
 
Nu ser jag ju inte riktigt ut som Lindsay Lohan men den här färgen är faktiskt väldigt fin, det är ju typ sån jag har från början och är född med.

MATT BOMER

 
ALLTSÅ, SÅ JÄÄÄÄÄVLA SEXIG!!!! Tänk om du inte hade varit homosexuell och jag hade varit en skit snygg tjej. Vi hade haft det så himla bra ihop, du hade inte ens behövs säga något. Jag hade bara kollat på dig hela tiden, sexiga beast.
 
Och sen tyckte jag denna va lite rolig haha...
 
 
 

FETTTOOOOO

Ännu ett sånt här inlägg.. men nu får det fan vara nog. Jag orkar inte ha denna kroppen jag har, har aldrig vägt såhär mycket som jag gör nu.. jag väger fyra kilo mer än vad jag brukar, det är helt sjukt. Jag måste se till att fixa det här på nått vis, har tagit bilder på mig själv nu(det lät sjukt äckligt och nej jag stod inte naken när jag tog bilderna haha) så att jag kan se hur jävla fet jag har blivit. Jag ska försöka att sluta äta så jävla mycket och sen måste jag börja motionera, vilket det har blivit väldigt lite av sista tiden.
 
Alltså egentligen är det ju bara det här som gäller, som står på bilden ovanför. Det är bara till att äta rätt, träna och dricka mycket vatten. Men att det ska vara så JÄVLA svårt!! Har bestämt mig för att börja med att gå ut och gå och lite sånt, när jag väl kommer in i det beger jag mig kanske ner till gymmet, eller börjar cykla och jogga om snön har gått bort.
 
Jag vill verkligen inte se ut som en Victoria Secret model, jag är nöjd med både mina ben och armar, det enda jag inte tål är min feta mage, den måste bort. Jag kommer aldrig att kunna bli en av de jätte smala tjejena, det vet jag men jag vill åtminstone loose some weight on my belly.
 
 
Min absoluta drömkropp är Selena Gomez, hon ser så himla frisk ut, inte för smal som alla modeller, och inte för fet, som mig. Det lär ta en jävla tid att få en kropp som Gomez, men jag ska i alla fall försöka bli lite smalare.
 
 
 

23 decembbbbber

Här sitter jag, Marilyn Monroe o syrran! Leker med min nya julklapp som jag fick av My brother from another mother!

P.s min hand ser jätte efterbliven ut hahah


HAHA JAG HAR NOG LITE ATT GÖRA..

MEN VISST ÄR DET KUL?
 

DET HÄR MED AU PAIR..

Förbered er på ett konstigt och kanske lite långt inlägg men det är alla mina konstiga tankar som ni kommer att få läsa.
 
Ibland så vill jag så himla gärna åka som au pair, jag tänker hur kul det kommer bli, hur mycket roligt jag har hört om det, hur kul alla har! Jag tänker hur kul det kommer bli att bo i en amerikansk familj och leva precis som dom gör, att BO i USA, i landet jag älskar och nästan känner mig lite hemma i. Jag tänker på hur kul det kommer bli att köra bil där, att vara precis som en amerikanare, ibland kan jag till och med tycka att det ska bli kul att få tanka bilen där, jag vet jag är konstig. Eller att åka och handla i en mataffär, jag älskar USAs mataffärer, jag älskar nog fan amerikaner också, dom är så himla härliga, så öppna och är alltid så hjälpsamma. Ibland så fantiserar jag om att få bo i New York, att min värdfamilj kommer bo ganska nära New York så att jag kan åka in där på helgerna, bara gå runt där, för jag älskar fan den staden.
Och så vill jag bo i ett fint hus, värdfamiljen ska ha det fint inrett också, och ett stort fint kök. Rena drömmen hade varit om jag hade fått en egen källare, där jag bodde under mitt år, med eget badrum och allt, att ha mitt eget lilla krypin.
Sen så kommer ångesten över mig, jag blir orolig och börjar tänka vad fan jag egentligen håller på med. Igår låg jag och tänkte på om jag verkligen kommer klara ett helt år där, eller bara några månader. Jag är rädd att jag inte kommer vara min värdfamilj till lags, tänk så vill dom att jag ska göra mycket mer än vad jag kan. Jag är rädd att jag inte kommer våga säga till när det behövs, för att jag är alldeles för snäll. Jag har alltid varit en alldeles för snäll person och säger knappt vad jag tycker, när jag väl säger vad jag tycker mår jag dåligt för att jag då har sagt vad jag tycker, jag är alltså helt jälva hopplös! Men när det kommer till att säga till i min värdfamilj så måste jag ju stå på mig, det handlar ju om mitt välmående och att vi ska komma överens. Jag kanske vågar säga till mer för att jag är alldeles ensam där, eller så är det tvärtom, jag får helt enkelt se när jag kommer dit. Sen så tänker jag, tänk om jag är tråkig, tänk om barnen inte gillar mig. Jag är rädd att jag inte kommer kunna hålla dom sysselsatta hela tiden, tänk så kommer jag bara på samma saker hela tiden? Då går vi till lekplatsen, IGEN. Tänk så tycker dom att jag är tråkig? Jag tror nog att jag vill ta hand om lite äldre barn, jag tror det blir lättare, då kan jag ju bara säga att, gå och borsta era tänder, eller ja nått sånt, om jag tar hand om 3åringar måste jag få med han/henne till toaletten för att borsta tänderna på dom. Sen får de inte vara för gamla barn heller, dom får liksom inte vara 13 bast, då kan man ju nästan festa tillsammans, haha skoja bara.
Sen är jag orolig för att jag inte kommer få några kompisar där, vilket jag ändå tror att jag får tillsut. Så det ordnar sig nog. Sen så hade jag jätte gärna velat haft ett bra förhållande med mina värdföräldrar så att jag kan prata med dom om jag känner mig orolig eller så.
Sen kommer det värsta, att lämna min familj. Hur i helvete ska jag klara mig utan mamma, pappa & Linnéa? I ett helt år? Jag vet där finns Skype, men jag kommer ju vilja krama om dom! Prata med dom på riktigt! Bara när jag tänker på det bryter jag fan nästan ihop alltså. Och Johan, hur ska de gå? Hur ska jag klara mig utan Johan i ett år? Utan DTM i ett år? Det är ju med er som jag är mig själv och bryr mig inte ett dugg om jag bajsar ner mig totalt, då torkar vi ju upp det ihop, haha!
 
Jag ångrar verkligen inte en sekund att jag sökte till det här programmet, kanske har alla dessa känslor att göra med att  jag vill börja prata med värdfamiljer, jag vill kanske veta att detta verkligen är på riktigt.
 
Och egentligen är det inte så jävla konstigt att jag känner som jag känner, jag ska lämna min trygga lilla vardag för att åka alldeles ensam till ett land och bo i en främmande familj, inte så himla konstigt att man känner så som jag gör.
Och om det nu inte skulle funka, om jag inte klarar av allt med Au Pair, nej Elin då kan du ju fan ta mig bara sätta dig på ett plan tillbaka till Sverige igen. Där är ju ingen som tvingar mig att vara där i ett helt år.

2012 REVIEW

Jag kom och tänka på hur mycket som har hänt under detta året egentligen, faktiskt ganska mycket om jag tänker efter.
 
- Jag började året med en resa till Miami
- I mars skaffade jag mig ett körkort
Tog bara bid på en av mina bilar.. Orkade inte fota alla 5..
 
- Den 8onde juni tog jag studenten och blev fri från skolan
- Den 12e juni började jag på mitt första jobb och började tjäna mina egna pengar
Så himla nöjd med mitt jobb, så typsikt mig! Älskar mina arbetskollegor Anders, Bengt och Lars!
 
- I september bestämde jag mig för att ansöka att åka som au pair till USA(vilket är stort för trygga lilla jag)
 
Jag tycker det är en hel del, och det är inga små saker heller! I veckan som kommer ska DTM skriva nya nyårslöften, looking forward to it.
 
Och sist men inte minst så ska vi kanke ta och gå igenom alla mina crushes under det gånga året.. det har ju blivit en hel del om man säger så..
 
 

Vattnas i munnen

Fyfan vad jag är sugen på en steak och pommes!! Helvete vad gott det hade varit!!!
Har bestämt mig för att aldrig mer dricka... Fyfan!

Åh jag blir så hungrig... Och klockan är bara 11..


Mitt drömjobb

Såhär skulle jag vilja jobba, precis som på bilden. Där sitter jag och jobbar med resor av något slag, jag har väldigt bra kollegor och så klär jag mig fint i kjolar, byxor och skjortor. På lunchen går jag och köper mig en god sallad och dricker en god kaffe samtidigt som jag är upptagen i att prata i telefon eftersom jag även arbetar under min lunch.
Elin.. Elin.. Hallå? Vakna.. Du drömmer. Detta låter som i en film och du är inte en av filmens skådespelare...


DET HAR KOMMIT SNÖ :D


1 december

Då va det December!! Älskar nog julen tror jag, tycker den är riktigt mysig. Satt och tittade igenom typ hela min blogg och blev sugen på att färga tillbaka min gamla hårfärg igen haha.. men vet inte om jag vill, jaja skit samma. Idag ska jag inte göra allt för mycket, bara ta det lungt som vanligt haha :D
 
Ha det göttt
 

RSS 2.0