OOOOHHHH..OOOOHHH...IT'S JB!

Lycklig tjej som har allt detta..
Livet rullar på, älskar sommaren och att vara ledig. Vill aldrig att det ska ta slut. Jag ska få Someday(Justin Biebers parfym) och är typ överglad! Dessutom börjar The Killing ikväll med Joel Kinnaman..måste se.

21a juni 2011

Vad är det för en dag nej det är ingen vanlig dag för det är Linnéas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!



Här är då syrran på sin födelsedagsfest som vi hade igårkväll, tårtan slängde jag bara snabbt ihop innan vi stack till festen, inget märkvärdigt.


PERFUME


Jag fyller ju år i september och där är aldrig någon som har sagt att det är dåligt att redan börja tänka på vad man önskar sig, och den här lilla presenten kan ju ta sin lilla tid att fraktas från USA ;)
Så här har ni Johan eller Linnea, ja om någon annan se den här så skicka den ni med! Someday by Justin Bieber, man vill ju gärna lukta gott :D

NEXT 2 YOU



Och när jag ändå är inne på musikvideor kan jag lika bra lägga upp Justins nya musikvideo som han är med i, det är Chris Browns låt fast det är feat Justin Bieber. Videon är ganska tråkig och låten är inte den roligaste men Justin är så otroligt snygg i den så att den är värd en titt!

UPDATE: Den är ganska bra ändå och jävla lyckliga tjej i slutet, dör....

THE EDGE OF GLORY



Videon till The edge of glory. Den är väl helt okej, skönt att hon har någon "vanlig" musikvideo någon gång, älskar alla hennes andra musikvideor men en vanlig kan vara ganska kul ibland. Och det kan ju inte bli dåligt precis, vi snackar ju om självaste, Gaga!

RESTEN AV DITT LIV

Jag hoppas du, Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny. Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut.. Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha.

GLITTER ALL OVER THE ROOM, PINK FLAMINGOS IN THE POOL


Linnéa gick på avslutningsfest och var jättefin i sitt hår

Mamma och jag bakade en jättegod gräddtårta som vi åt...

...När min rock n roll syster slutade nian, Grattis syrran!

Hon fick många fina blommor och presenter

och dagen har varit hur bra som helst, men den hade varit så jävla mycket bättre om killen på bilden hade varit här, titta så himla söt han är. Jag saknar honom så.

IN THIS CALIFORNIA KING BED


Bilder sen feburari numret av Vanity Fair med världens snyggaste kille, fy i helvete vad snygg han är, titta ögonen på bild 1, smälter förfan!


Annars då? Jodå en vecka har gått av mitt sommarlov vilket innebär 10 veckor kvar, helt okej om ni frågar mig! Jag har dessutom kommit fram till vad jag ska göra på midsommar vilket är toppenbra! Nu är bara frågan vad fasiken jag ska ha på mig, måste hitta någon fin klänning eller nått. Imorgon blir det skolavslutning för Linnéa, duktiga Linnéa har klarat hela 10 år i skolan nu! Förutom detta har jag blivit totalt beroende av California King Bed med Rihanna, tror nog fan att jag snart lyssnat slut på mina fem gånger jag har på spotify..tur det finns youtube.

GUSTEN <3

Du var verkligen världens bästa. Jag saknar dig så himla mycket, du var ju mitt allt. Jag saknar att inte kunna hålla dig i min famn längre bara hålla om dig och så blev du förbannad för att jag höll dig, men så envisades jag med att hålla dig ännu hårdare bara för att vara lite taskig mot dig. Jag saknar att inte se dig springa runt här längre, jag kan inte beskriva hur JÄVLA tomt här är här hemma, jag hör aldrig dina ljud längre, ingen som springer snabbt fram till uterumsdörren och raspar. Jag kan verkligen inte förklara hur jävla mycket jag saknar dig, det går verkligen inte. Jag hade gjort ALLT för att få dig tillbaka igen. Och ibland bara för att det känns bra brukar jag gå och röra om i din mat som vi fortfarande har kvar bara för att höra ljudet hur maten rör sig, det låter jätte konstigt men det känns jätte bra. Jag älskar dig mer än allt på denna jorden och är så himla glad att jag fick 4 år tillsammans med dig!

Jag hade gjort allt för att få göra såhär nu..


WHAT THE HELL?

Vad fan i helvete är detta? Det regnade ju nyss och nu är det sol framme igen, nej men jag har ju faktiskt bestämt att jag ska vara inne och titta på tv hela dagen så då gör jag det också. Och så är det blött i gräset och i solstolen(ännu en dålig ursäkt). Nu ska jag lyssna på Timbuktu - Resten av ditt liv(riktigt bra låt) och städa mitt rum.


LAST FRIDAY NIGHT



Ni måste verkligen se denna videon, den är så himla rolig och så är låten bra också såklart! Har sett den nu ett par gånger och tycker den är lika rolig varje gång.

Annars så är det sommarlov och jag har fortfarande den där jävla ögoninflammationen som verkligen inte vill gå bort, blir knäpp på den har fan snart haft den i en vecka men det går väl snart över.  Idag ska jag *trummvirvel*......titta på tv! Det regnar faktiskt ute(precis som om det är någon ursäkt) så jag ska bara sitta inne och titta på tv och äta goda brända mandlar som jag fick av Linnéa som hade köpt det på Tivoli till mig(tack igen!) dom är verkligen himmelskt goda. Så jag ska nog bara kolla på Ellen och lite sånt idag, jag gillar sommarlov, eller nej förlåt, jag älskar sommarlov.

SOMMARLOV



Jahapp..Då har jag inlett mitt sista sommarlov någonsin. Jag vet inte vad jag tycker, det ska bli otroligt skönt med ett sommarlov men efter detta sommarlovet har jag bara ett år kvar på gymnasiet och sen så ska jag, lilla Elin, börja jobba? Jag kan inte fatta det själv. Jag kan inte fatta att om ett år ska jag stå på trappan i Ystad och vara världens gladaste att jag har klarat hela skolgången, tänk ändå så länge man går i skolan, hela 13 år. Och tänk så hittar jag inget jobb efter studenten, vad ska jag göra då? Tänk om jag hittar ett jobb men inte trivs? Är helt ensam och har bitchar till arbetskollegor? Men nu är det ju faktiskt ett helt år kvar till jag slutar skolan för gott, och innan dess ska jag gå igenom ett helt läsår med massor av inlämningar och läxor, jag ska förhoppningsvis ta körkort också. Men just nu ska jag bara njuta av detta, svensk sommar, fan vad jag älskar det. Mitt sista sommarlov, ska bli det bästa någonsin.

BRADLEY FEVER


THE HANGOVER PART II


bilder från baksmällan del I men ändå..


Baksmällan 2 var hur bra som helst, dom är så himla roliga! Och Bradley är ju bara yummi!
Annars så består mina dagar av att ligga i trädgården och sola, imorgon drar skolan igång igen efter en ganska lång ledighet, klassen börjar med en grillfest på kvällen och sen på onsdag ska vi äta nere vid havet i Ystad och på torsdag slutar vi, så min vecka är otroligt skönt. Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och senare ikväll, rättare sagt 21.55 ska Linnéa och jag se MMA som går i repris(Justin är med såklart, baby baby baby oooh!)

Ha det bra och jag avslutar med en fin bild från förra filmen..

SOMMAR


MEEEELTING...

Officielt sommar, pizza och fotboll ikväll. Shopping imorgon. Bio på söndag, ledig på måndag. Chill dag på tisdag, ut och äta med klassen och spela minigolf på onsdag, torsdag skolavslutning.
Och juste...jag är klar med ALLT mitt skolarbete.

RSS 2.0