IN THE SCHOOL


Sitter i skolan och arbetar och lyssnar på fin musik. Ska hem vid tre tiden, sen ska jag klippa mig vid 5 tiden och sen ska jag på gympa(ja kärring gympa, men det är fan jobbigt). Jag har inte mer att säga så jag ger en fin bild på min blivande man.

Pussar

BIEBER FEVER

Hej alla mina kära läsare(Johan och Linnéa). Jag måste erkänna en sak för er.. jag har blivit lite beroende av Justin Bieber, ja jag vet det låter sjukt men han är faktiskt ganska bra, och gullig för den delen med(nej jag är inte kär i honom och ja jag vill se hans film). Men kolla på dessa klipp nedan, den första låten sätter sig på hjärnan direkt och är faktiskt ganska bra, och det andra klippet är ju bara helt..gulligt.



Peace out och hoppas att ni vill vara vänner med mig fastän jag gillar Justin Bieber.


KONKURENT


Tänkte bara tipsa om denna otroligt goda fantan. Fanta wildberries. Slår nästan Fanta Exotic, eller så är jag bara trött på fanta exotic. Har i alla fall hällt i mig 1,5 liter idag, uppdaterar hur min mage mår sen.

IKVÄLL SLÄCKER VI, ÄR NI PÅ?


WEHEARTIT.COM



Jag vet jag vet.. ni tänker hur fan kan hon lägga upp en bild på Justin Bieber i sin blogg? Jag är ju världens Bieber hatare och gillar inte honom alls bara för att han är just...Justin Bieber.. men här måste ni väl ändå hålla med om att där är något vackert med bilden på honom, okej vackert är ett starkt ord, men han är faktiskt lite söt på bilden, visst håller ni med? Nej nog pratat om Bieber, ett helt blogginlägg ska inte tillägnas honom. Fredag idag och jag sitter hemma och äter hallonglass, det får väl gå. Imorgon däremot blir det andra pannkakor, då ska det bli en liten DTM kväll, käka muffins, släcka ner en timme i och med earth hour och kolla på körslaget, låter som en trevlig kväll va? Precis vad jag tycker.

Pussar och kramar från Elin med stort E

VILL HA NYA JEANSSHORTS


DREGGLAR


VÅR


bilder från google

Nu är det fasiken vår. Testat en av alla nya glass sorter som åts i solen med mina bois, då är det fan vår. Nu är det dock en lika tråkig söndag som vanligt, jävlar vad jag hatar söndagar, inget händer. Ska i alla fall in till Johan sen, inflyttningsfest i hans nya rum, tror det piggnar upp söndagen lite. Annars kan man ju alltid bara sitta och stirra på Adam Brody på första bilden..

SPRING?


Laguna Beach

Har varit hemma nu i en vecka ungefär. Saknar redan USA jätte mycket, och vill tillbaka mer än någonsin. Även fast det börjar bli lite vårigt här hemma i Sverige så är det inte i närheten av klimatet där borta. I alla fall så sitter jag och pluggar engelska nu, skriver en recension om en engelsk bok, jätte kul verkligen. Ikväll blir det melodifestivalen(har bara sett 2 deltävlingar men, ja skit samma. Plus att jag gillar inte en enda låt och inte melodifestivalen i sig heller, haha, men jag har trevligt sällskap.) Imorgon fyller mamma år så då ska vi fira henne och på måndag ska jag in med Jessica till malmö för att handla nya vårkläder, är ledig varje måndag fram till sommarlovet, väldigt skönt. Det var allt från mig.

Over and out!

RSS 2.0