Ni kommer inte tro mig....

Men jag har städat mitt rum!


Me again

Hej! Det är jag igen haha
Pratade nyss med mamma och hon sa att en tjej på jobbet hade sagt till henne att jag och en annan kille är typ dom fjärde på listan att ringa in om dom behöver folk, känns riktigt skönt!
Imorgon måste jag jobba, får panik av att vara här hemma.. Och klockan är bara 09.40 ;)


In the sofa

Hej allesammans!

Idag är jag hemma från jobbet, fick gå hem igår för jag mådde verkligen skit. Hatar att behöva gå hem sådär men jag försökte verkligen men det gick inte. Är orolig för att jag inte ska få mer jobb nu men ja vi får se, hoppas på det bästa.
Har precis bäddat ner mig i soffan och ska sätta på en film. Men just nu visat MTV musikvideor(!?!?) så jag måste njuta.

Kiss and goodbye


Det snurrar i min skalle

Kan inte sova, ligger bara och tänker på det här med au pair. Vill så jävla gärna, men är rädd på något vis. Klarar jag att vara ifrån min familj? Ett helt år? Vara utan Linnea i ett helt jävla år? Inte kunna träffa Johan på gatan när jag vill? Och inte kunna ha några DTM kvällar? Men sen tänker jag på att ett år går snabbt, jag kommer tillbaka igen. Allt kommer finnas kvar. Skurup står liksom kvar och ser lika ruttet ut som vanligt. DTM kvällar kan vi ha genom Skype, mamma och pappa kan jag träffa genom Skype. Och det kan jag med mormor, farmor och farfar också!
Om jag inte åker, missar jag att bo i landet jag älskar, lära mig engelska helt flytande, skaffa massa nya vänner och antagligen ha det bästa året i mitt liv.
Nu ska jag sova på saken, imorgon efter jobb ska jag göra en lista med plus och minus saker med att vara au pair och bo i USA i ett år.

Sov gott


En ledig dag

Hej!
Idag är det söndag och jag är ledig, så otroligt skönt. Jobbade igår också, en jäkla massa övertid. Har gått och blivit lite halv sjuk också, tror jag blev det när jag tittade på Icona Pop och det började ösregna. Skulle egentligen jobba över imorgon men jag får nog strunta i det så att jag kan bli frisk istället.
Igår var jag&Linnea och käkade på TGIF, jag bjöd på middag som hon fick i födelsedagapresent av mig, sjukt gott var det!
Har även börjat tänka mer på det här med Au-Pair, vill gärna åka iväg men är rädd typ.. Aja får tänka mer på det!


BESTÄLLT



Nu när lönen snart ramlar in på konton unnade jag mig ett nytt fint linne. Köpte det på Nelly, i svart såklart. Jätte fin rygg har det och tunna fina axelband, kan nog bli riktigt snyggt med enkla jeans och min klocka till.

H-E-L-G

Jag är ledig! Så skönt att få sova hur länge man ville även om det bara var till klockan tio. Jag precis käkat två knäckemackor till frukost och nu sitter jag uppe på mitt rum som för en gång skull är städat, fick ett litet infall igår och städade det samtidigt som jag lyssnade på Justin Bieber.
Ja just de, på tal om killar. Igår pratade jag med Jonathan, även om det bara va om jobb är jag nu en lycklig tjej. Nästa gång,typ på måndag, ska jag fråga han om vi kan gifta oss, är helt säker på att han säger ja.
Tina, min chef, kom och frågade mig i fredags om jag visste någon som inte hade något jobb nu efter studenten, så då tänkte jag på Jessica. Så hon ska börja jobba hos oss på måndag, tyckte jag va snällt gjort av mig.
Ikväll blir det MF, Rebecca&Fiona spelar så det blir säkert trevligt. Nu ska jag borsta mina tänder och sen ska jag nog ut och gå, kanske min granne och syrra vill med?


ADMIT, YOU JUST SMILED FOR 7 MINUTES AND 57 SECONDS


I'M LOSING CONTROL

Tjeeeenaaaaa

Ett bra tag sen jag skrev här men ja jag orkar helt enkelt inte blogga, tycker inte att det är särskilt kul. Sen jag sist skrev här har jag jobbat som vanligt, jag har festat och haft en rolig dtm kväll, för första gången på länge beställde vi inte hemleverans utan kunde köra och handla det själva, kändes lagom fräckt.
Den snyggaste killen på jobbet har även kommit tillbaka, måste bara skriva av mig lite haha, han är så fruktansvärt jävla snygg, när jag ska gå något ärende går jag omvägar bara för att jag kanske ska kunna få en skymt av honom. Nu när Linnéa är i London(fattar inte att hon är där, fyyy vad kul! jag har i för sig också beställt resa dit med filippa men ändå) så är det inte lika lätt att få ur sig alla tankar om hur jävla snygg han är, det va så himla perfekt i måndags, precis när han kom gående förbi mig och en annan tjej så kallade den andra tjejen på mig, alltså vet han att jag heter elin, KABOOOM! Jag gick även bakom han TVÅ gånger idag, kollade på hans rumpa hela tiden, så himla fin. Fan alltså jag är verkligen sjuk i huvudet....måste gå i terapi eller något. Men det är inte lätt..
Imorgon ska jag in till Ystad med mor min, på torsdag blir det Snabba Cash 2 med mor och far samt att Linnéa kommer hem och på lördag är det malmöfestivalen med my girls. Nu ska jag lyssna på rebecca&fiona så att jag kan sjunga med på lördag på malmöfestivalen ;)

RSS 2.0