BLICK

Trött på att den där tjejen alltid ska vara så förbaskat snygg!


What happens in Vegas, stays in Vegas

Min kväll, eller mina senaste kvällar har sett typ likadana ut. Knäet är opererat och det gick bra alltihop, lite trött på att inte kunna göra något speciellt och så saknar jag att köra bil. I alla fall så har min kväll varit slapp, tittat på tv och så. Nu ligger jag inne på Linnéas rum(sover här nu, dels för att jag inte ska gå så mycket i trappor och dels för att Linnea gillar mitt rum mer än hennes haha) och tittar på baksmällan. Jag vill också va som dom, tänk och vakna upp och inte minnas något. Vad kul ändå!
Nu ska jag fortsätta titta, Ciao ragazzi


Oops

Glömde lägga in bilden, hehe


Pretty baby

Slutade 11.20 idag, sen åkte jag&Jessica in till Malmö och shoppade lite. Hittade ett par rosa shorts och en klänning. Imorgon ska jag opereras, men jag är inte särskilt nervös, ska mest bli skönt att få det överstökat. Ska opereras 10.30 så är väl inte hemma förrän vid 5-6 tiden.
Nu ska jag fortsätta äta frukt(får inte äta innan operationen imorgon så kommer inte kunna äta förrän imorgon kväll, eller när jag vaknat upp kanske)

Puss

Här är en bild på mina shorts också!


Vårens första dag

Riktigt vårväder är det ute idag. Otroligt skönt och jag börjar få förhoppningar om att det kanske blir en varm sommar, hoppas att det blir fint väder den 8:onde.
Har förresten beställt tid till ny färgning, den 29e maj beställde jag till, det är samma dag som studentsupén så då är jag fin tills dess, och då håller färgen i ordentligt till studentdagen. Måste hitta en fin klänning till studentsupén också, och fixa en väska som jag ska ha under studenten, skönt att klänning och skor är avklarat i alla fall.

Ikväll är det en söndags DTM kväll! Vi ska utnyttja Johan och titta på BB hos han, hoppas av hela mitt hjärta att Joe åker. Orkar fan inte med honom längre!!

Nu ska jag gå och baka tror jag haha, har inte bakat på ett bra tag faktiskt.
Puss


Skit dag

Är så fruktansvärt trött på folk. Ska bli otroligt skönt att sluta skolan och slippa hela den äckliga klassen..
Vissa personer lever för fan för att trycka ner människor, och jag, feg som jag är, säger fan aldrig till! Orkar inte gå till skolan och försöka vara glad och så jävla trevlig hela tiden när man bara får skit tillbaka!
Hur kul kan det egentligen vara att tro man är bättre än folk hela tiden och att vara i centrum exakt hela tiden, allt ska handla om personen, allt ska kretsa kring henne, fyfan!
56 dagar kvar till studenten, har aldrig längtat så mycket...


Nothing

Jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på idag. Så jag går runt och fotar allt. Så kul har jag. Känner inte alla för att sola heller så får väl se hur det blir med den biten. Min mage bubblar hela tiden också, fattar inte varför. Får ta ett snack med sen sen.

Här får ni lite bilder i alla fall, jätte roliga verkligen


Easter

Hallå!
Idag är det påskafton och det firar jag med en god smoothie som jag nyss gjorde, jag skippade mejeriprodukter helt, tycker det blir godare utan. Så idag tog jag Bravos Hallon&Päron juice, 1 kiwi och lite hallon. Mums fillibaba.
Vädret är på topp, snöar och skit. Tror jag ska köra och sola sen med Linnea. Behöver färg.

Puss


SWAG

Mitt påsklov flyter på ganska bra tycker jag, vill dock inte tillbaka till skolan men what to do.. Sitter och väntar på att middagen ska bli serverad, den lagas av ingen mindre än....Linnea Nilsson, ska bli spännande! Ska iväg och träna sen med min friskförklarade kock.
Nu ska jag fortsätta lyssna på Moves Like Jagger på radion, ganska tröttsam den där låten.

Och juste min andra pojkvän har skaffat sig muskler, så snygg han är


Easter break

Ligger i soffan och kollar på tv, på något vis har vi fått typ sjukt många kanaler så jag måste passa på att titta nu, värsta lyxen att se BB på tvn ju! Sen ska Linnea och jag köra till rydsgård(känns fortfarande helt sjukt att ha körkort) för att Linnea kanske ska bli friskhetsförklarad! Imorgon är det DTM kväll, can't wait!


Call me maybe

Shoppingen i Malmö gick väl sisådär, handlade mest nödvändiga saker som typ basplagg & sånt. Klassfesten igår va inte speciellt rolig, klassen är så uppdelad och tråkig så det ska bli skönt att slippa dom snart haha! Just nu håller jag på att städa undan på mitt rum och sen ska Linnea och jag ut och gå en sväng, längtar till på tisdag i alla fall, DTM kväll! Wooo

Här är typ det jag handlade haha, färgglatt


RSS 2.0