19 år

Hej allihop!
 
Sen sist jag skrev har jag fyllt 19 år! Känns jätte konstigt egentligen haha..men jag hade en mysig födelsedag, började med en lång frukost bestående av mina önskemål; ostbullar med goda pålägg och prinsesstårta. Sen åkte hela familjen till Ystad och käkade på UppellerNer(och vem fan satt på restaurangen om inte Jonathan Averfalk? Dog av pinsamhet, det va min familj ett annat par och så Jonathan och hans kompisar... Jätte roligt verkligen). Sen på kvällen blev jag överraskad av Jessica&Filippa, fick dricka en massa dricka och gissa vad det var jag drack, så sjukt äckligt, typ tequila, absolut citron, vodka, ja typ allt. Sen tog dom med mig till Malmö där jag fick göra vissa uppdrag, typ skämma ut mig. Jätte gulligt av dom att dom överraskade mig.. men det kommer inte bli lika roligt för dom när om fyller år ;)
Sen så åker jag till London på fredag(!!!!). Längtar så jag spricker typ, ska  handla så jäkla mycket har jag tänkt mig, slutar säkert med att jag inte hittar något alls, men ska i alla fall bli jätte roligt att åka till London, och utan föräldrar!
Nu sitter jag bara och väntar på att Linnéa ska komma hem med sitt nyfärgade röda hår, sålänge ska jag titta runt mer om au pair, är typ 99% säker nu. Så jävla svårt att bestämma mig.
 
Avslutar med en fin bild


I'm in!

Följer en tjej som är iväg som au pair, skrev en fråga till henne och såg att hon svarar på den nu.
När jag hade läst svaret kände jag bara, jag måste åka. Alltså.. Om jag inte gör det här kommer jag ångra mig i resten av mitt liv, tänk när jag blir äldre, folk kommer undra vad man gjorde efter studenten.. Ska jag då säga att jag jobbade på postpac i flera år och bodde kvar i Skurup som jag gjort i hela mitt liv? Eller ska jag säga att jag åkte till USA och att jag blev sjukt mycket självständigare? Folk kommer fråga mig när jag blir äldre om jag inte hade hemlängtan.. Och då kommer jag antagligen svara att det är väl klart jag hade det, men jag blev fan så mycket starkare av att åka till USA i ett år än att bo kvar hemma i Skurup där jag inte har något att hämta mer än min familj+släkt och Johan!
Nej alltså, jag måste åka, jag kan i alla fall testa.. Om jag inte gillar det, fine, då testade jag och då behöver jag aldrig gå och tänka "tänk om jag åkt till USA".
Jag är ung en gång, och det är nu. Jag ska fan göra detta, för min egen skull.


Hej igen

Som jag skrev innan är jag nu tillbaka.. Så vad har hänt? Inte allt för mycket,jag jobbar som vanligt och det går finfint. Nu idag hamnade jag på samma avdelning som Jonathan!!! Kommer antagligen vara där imorgo också vilket betyder att jag måste se någorlunda bra ut, vet fan inte hur det ska gå med den fula oranga tröjan.. Får göra något med håret eller ja nått haha. Och idag var jag på mitt första core pass. Ska bötja träna nu tänkte jag, sen fyller jag år på lördag och sen ska jagtill London på fredag!!! Förlåt för konstigt inlägg men skriver från mobilen och det är rör konstigt. Allt är nog felstavat i inlägget, orkar inte titta igenom det. Hej å

Jag är tillbaka!

Efter massa klydd med bloggen, och mejl till blogg.se funkar det äntligen! I'm back om track! Skriver mer sen, ska duscha lite nu

RSS 2.0