Still sick

Heeeeej!
Har varit hemma från jobbet igår och idag! Har verkligen mått piss, idag är min aptit tillbaka så jag kan äta igen så njuter nu av en god tomat haha :) sen så har jag inte kunnat sitta upp sen i lördags men idag ni, idag kan jag sitta upp, huvudvärken är nämligen borta och det gör inte ont i huvudet så fort jag står upp eller sitter!
Ska försöka jobba imorgon, gillar inte att vara hemma från jobbet!

Och dessutom pratar jag med hela TVÅ stycken som bor i mitt område i USA, svenskar båda två! Himla roligt! Ska bli kul att komma iväg även om jag kommer sakna min familj så fruktansvärt mycket!


Mår piss

Mår inte alls bra... Tror jag är sjuk för jag hade inte jätte mycket på mig när vi var i Sthlm och frös hela tiden. Mitt huvud dunkar som aldrig förr.. Får se om jag kan jobba inorgon, jobbade ju igår och då mådde jag heller inte bra.. Men gillar inte att vara hemma från jobbet!

Aja.. Nu ska jag nog gå ner fast tror ingen är vaken :p


Tjeeena

Ligger i en nybäddad säng- skönt! Alltid när jag bäddar om min säng på nytt måste jag alltid duscha innan.. Tror du också har det så Johan.. Om jag inte minns fel :)
Ska bli skönt att sova i alla fall men jag orkar inte jobba inorgon haha.. Hade varit såååå skönt att få gå upp kl. 8 istället för kl.6.. Jaja jag ska inte klaga, jag har i all fall ett jobb!
Jag har odlar mustasch och skaffat mig nya läppar sen sist förresten


RSS 2.0