Ny vecka

Lugn dag i skolan idag. Imorgon går jag från 08.00-16.20 killing me softly... Jag orkar inte gå upp klockan sex, men det blir nog sjukt kul!
Annars är livet som vanligt, jag lever i mina mysshorts, tittar på O.C varje dag, äter för mycket lussebullar och önskar att snön ska komma någon gång.
Nu ska jag sova, lång dag imorgon.. Snart helg, då ska jag nog till Klara på middag och vara med Julia tror jag.


Linnéa påväg till skolan idag


Sunday

Idag tittar jag på O.C och ätet nybakade lussebullar. Ganska passande till vädret vi har fått..


HEY MR.FITZ YOU'RE FREAKING ADORABLE



Sitter och väntar på att klockan ska bli tolv, ska åka med mamma och hämta Linnéa i Svarte eller nått, får väl se om vi hittar. Har börjat titta på O.C igen, sååå bra!

WEEKEND



Jag har köpt nya shorts som jag lever i just nu. Jag har även fått hem nya numret av VeckoRevyn och STYLEBY vilket gör helgen lite bättre. Har gjort läxorna idag så nu behöver jag inte göra dom imorgon, ikväll är bara mamma och jag hemma så vi ska bara titta på tv och så, nu ska jag spela The Getaway med Linnéa på playstation, ska nacka dom jävlarna!

Bjöööööööörn

Fatta hur jävla lycklig jag blev när mamma sa att Björn skulle vara med på Skavlan idag! Min älskling, fan vad bra att han ska vara med! Längtar jätte mycket! Mindre än två timmar kvar!


SÅ JÄVLA SNYGG...DÖÖÖÖR


Hair

Nu har jag fått för mig att jag ska färga mitt hår i lite mer koppar färg!


EVERYTHING ABOUT YOU IS SO FUCKING AMAZING


Idag bakar jag choklad biscotti


Wäääääh

Breaking dawn was to die for! Sååå bra! Så bra att jag vill se den igen! Idag är det fredag, underbart skönt och jag har fikat på min första lussebulle idag och sen har jag varit och tittat på esteternas konsert, riktigt bra va dom och så va det ju kul att bara titta(höhö)
I helgen har jag skit mycket läxor att göra, jag orkar inte med det alls just nu..

Och en bild på mig just nu.. Och ni som undrar, ja jag har alltid detta på mig ;)


Breaking dawn

Ikväll ska jag se Breaking Dawn part 1 med Matilda! Jag har sett första filmen sen har jag inte sett fler haha, men just den här verkar vara himla bra, och om jag inte gillar den.. Kan jag njuta av Rob i 2 timmar


Och en bild från AF borgen


I'M BACK..

Tog inte allt för lång tid förrän jag var tillbaka här. Idag har jag varit i Lund. Lund är en riktigt mysig stad, ibland mysigare än Ystad. Vi skulle ju gå till universitet så vi gick dit, gick på ett informationsmöte på en halvtimme och åkte sedan till IKEA och åt lunch och drömde oss bort, hur vi skulle inreda i lägenheter och så.. Som man brukar göra på IKEA. Lund blev det alltså inte så mycket av, blev mest bara förvirrad av alla poäng och skit, jag ska bli städare där behöver man nog inte behörighet i matte c!

Nu ska jag fortsätta doppa mina mini oreos i mjölk. Mums fillibaba


PEACE OUT

Jag har kommit på en sak.. Jag har börjat uppdatera alldeles för mycket här på bloggen.. Det blir bara tråkigt då. Så vi hörs någon dag. Kanske imorgon, i övermorgon eller om någon vecka.
Nu ska jag sova, ny vecka imorgon vilket innebär en vecka närmre jullov. Sov gott.


16 and pregnant

Ligger och tittar på 16 and pregnant marathon.. Har blivit helt besatt av det! Idag är det fars dag, så pappa har nyss fått sina presenter, han blev väldigt glad :) imorgon vill jag inte till skolan.. Älskar att bara vara hemma.. En dag till hade varit skit bra. På tisdag ska jag till Lund, det är öppet hus på universitetet så jag ska se om det är något för mig. Nu ska jag fortsätta titta..


Fin bild på oss


Sommar?

Börjar sakna sommaren lite.. Eller jag vet inte riktigt men när jag ser bilden längtar jag tillbaka lite.. Bruna ben och så..


Maaaaagdalena

Satt nyss och chillade med Magdalena Graaf på Nova kliniken i Ystad.. Vanlig dag för mig


Hatar rubriker

Det är ju jävlar vad jag laddar upp inlägg.. Men inlägget innan detta skulle kommit vid fyra typ.. Och ja vissa bilder kommer i repris.. Jävla app! Nu ska jag sova, är så sjukt trött! Jag hade en trevlig kväll med Linnéa och Julia i alla fall :D


Sexy

Tog nyss fina bilder till er.. På den sista hade jag tänkt föreställa hannalicious.. Hoppas jag lyckades!


Hej alla fula

Idag skriver jag ett inlägg från en ful till alla andra fula! Väntar på att linneas tåg ska komma in så att vi kan handla något gott till ikväll.. Julia kommer nämligen hit så vi ska se idol och så! Imorgon händer nada.. Pretty skönt ändå!

Såhär fin är jag idag


Testar

Testar masker.. Ska köra på det första alternativet


Waka waka

Cha cha
Torsdag idag, snart helg! Idag har jag sovmorgon men jag vaknade såklart tidigare än jag skulle.. Ganska typiskt! Har bara två lektioner idag men ska köra efter skolan så jag är ändå inte hemma förrän 5 men jag klarar mig. Ligger och tittar på Nyhetsmorgon i min säng(ja jag är gammal). Oooh Lars-Kristerz ska komma dit.. Det är väl något äckligt dansband?

Här är ni Johan&Linnéa.. Efter att ni hade sett Martin Granetoft.. Glada eller? ;)


Snart fredag!!!!

Idag har varit en jobbig dag men nu är den snart över, ska bli skönt att sova. På svenskan så fick vi i uppgift att skriva om en död häst och att skriva utifrån olika personer, så jag skrev som en fjortis och som en sexåring, skit kul att skriva som en fjortis haha!

Imorgon börjar jag tolv och har körlektion sen 15.20 ganska skön dag!


Stressad

Har waaay to much att göra just nu, hinner inte med något alls. Kom hem halv sju idag, har två prov imorgon.. Kommer gå åt helvete. Ska bli skönt med helg! Jag har så mycket att göra att jag bloggar när jag sitter på toa..

Testade en jättefin tröja inne på H&M idag.. Vill ha!!! Fin min jag gör..


EMA Belfast 2011

EMA är riktigt bra! Fast nu är det Snow Patrol och dom suger så då passar jag på att blogga! Min babe har fått 2 priser, grattis älskling! Jag och barnen vinkar härifrån tv soffan


EMA

Sitter och lyssnar på Justin, hans julalbum faktiskt. Jag vill ha bara snö på grund av det.. Ikväll är det EMA! Ska bli jätte kul att se! Hoppas det är bra uppträdande och så men det tror jag nog att det är.. Imorgon börjar skolan, minus ett lov.. Bara några kvar nu. Börjar bli rädd nu. Vågar. Inte. Sluta. Skolan. Skit läskigt för fan! Men studentdagen ska bli jätte rolig.. Det är snart 200-dagars också! Ganska kul ändå :D


Mitt älskade knä

Juste när jag ändå är så himla glad så kan jag ju berätta att jag nog ska operera mitt knä. Knäskålen får inte plats på något sätt och sen skulle dom nog göra något snitt av något slag. Jag vill inte. Så himla trist. Jag kan ju inte operera det nu för jag håller på att ta körkort, sen ska vi till USA, då kan jag heller inte operera det. Det är i så fall när vi kommer hem därifrån, men jag vill gärna vara med på studenten också. Roligt liv, check!


I just shot a man down

Ligger i min säng. Vill göra något ikväll. Orkar inte vara hemma, ännu en kväll. Vill inte börja skolan heller fast ändå lite. Vet inte vad jag vill faktiskt. Nu ska jag fortsätta äta min morot. Hoppas att denna dagen blir roligare. Det känns som en söndag. Skit kul.


CHRISTIAN <3



Mysigt

Lagat riktigt god mat med syrran!


Fredag bitches

Snart är lovet slut men det gör inte så mycket jag gillar att gå i skolan! Ibland i alla fall. Varit i Malmö i alla fall.. Hittade en del fint! Jag kan fota det sen :-) ikväll ska mamma och pappa iväg så Linnea och jag har bakat en vit choklad kladdkaka som vi ska ha till efterrätt och sen ska vi göra varmrätt också! :)


If you're a bird, I'm a bird

Tittade nyss på The Notebook med Linnéa, bra film! Vi är nog dom enda tjejerna som inte har sett filmen. Förrän nu då..


RSS 2.0