Vafan

Vafan ingenting publicerades.. Hade gjort en lång sån lista.. Jaha.. Godmorgon då


Sån tråkig ni vet?


BARA..EN BILD TILL...


I'M SEXY AND I KNOW IT


HOPPLES

Hahaha så fint jag har stavat hopeless lite längre ner, har stavat det "hopples". Bra engelska Elin!

TJENARE KEXET, VARFÖR LIGGER DU DÄR OCH SMULAR?


DÖÖÖR SÅ SNYGGGGG



Söndag, och imorgon är jag ledig för det är höstlov så skönt! Filip & Fredrik är dom enda som dominerar tvn just nu, dom börjar bli ganska tråkiga. Tror jag ska lägga mig i min säng och se om jag hittar något att titta på, eller så ska jag nog bara stirra på denna bilden lite till..men bara liiiite.

BIEBER FEVER

Ligger och tittar på NSN för 6:e gången tror jag.. Eller 5:e, håller inte räkningen direkt!
Han är sååååå snygg och jag vill så in i helvetes gärna se en konsert med han! Hade fan dött om jag hade fått göra det!!


I'ts the most beautiful time of year

Har sjukt tråkigt. Linnéa opereras ju idag, har varit orolig hela dagen för henne. Men mamma ringde för en timme sen och sa att operationen va färdig, men att Linnéa inte hade vaknat än.. Och alla som känner Linnéa vet att hon sover väldigt länge..vilket innebär att dom är här hemma runt åtta tiden ikväll och då kan vi äta mat haha. Jag är så hungrig, har inte ätit sen frukost, åt ett äpple för några timmar sen men det hjälper väl inte så mycket.
Jag körde idag också! Det gick jätte bra idag, vi gjorde hårda inbromsningar, skit läskigt.. Jag tryckte alldeles för lätt på bromsen men jag är ju rädd för att hela bilen ska volta haha..Känns som om det kommer gå bra på halkan sen.
Snart är det höstlov, då ska jag ta hand om Linnéa, och titta på O.C med Linnéa. Känns som om jag ska umgås med Linnéa ganska mycket under lovet faktiskt. Men jag gillar ju henne ganska starkt så.

Nu ska jag sitta och vänta ytterligare några timmar på besked från mamma om hur det har gått för Linnéa. Jag hoppas det har gått bra. Hon är duktig!


Jag vill ha snö, så himla mysigt! Tror jag kommer ångra detta uttal om några månader...

Haha

Fan vad jag skrev haha i det senaste inlägget. Förlåt. Haha. Haha. Haha


Ligger i min säng

Och läser den nya Vecko Revyn som kom men posten idag. Det är första tidningen jag fick, har börjat prenumerera på tidnigen. Älskar sånt haha. Tycker det är lite vardags lyx men tidningar! Och då menar jag inte Ystan och Metro haha! Idag har jag även betalt min första räkning, skit coolt
tycker jag själv haha! Jag har även haft körlektion idag, vi körde landsväg och motorväg, äntligen börjar det göras lite framsteg! Kanske inte så långt kvar nu!

Nu ska jag fortsätta läsa här.
Puss och kram äppelbanan


We found love in a hoppless place

Måndagen är över. Härligt! Mitt filosofi prov gick ganska bra. Imorgon bitti ska jag på magnetröntgen i Ystad. Hoppas att allt står bra till med mitt knä. Är lite orolig och nervös över att behöva åka in i en sån där sak men det ska nog gå bra! Jag tänkte ta och sova nu. Ska upp vid sju imorgon, åker med pappa till Ystad och gör magnetröntgen och sen hem igen. Har bara en lektion imorgon och den missar jag pga. Länarbesöket.

Jag tänkte dela med mig av mina absoluta favoritlåtar just nu. Sov gott! Puss

Rihanna- We found love
Justin Bieber- Mistletoe
Jessie J- Domino
Bruno Mars- It will rain
Beyoncé- allt som har med henne att göra, hon är så otroligt cool!




Några söndagar sedan


PÅ LOVET....

Ska jag och Linnéa se om hela O.C igen. Det är så fruktansvärt bra!



Tjarååå

Inlägget som jag nyss publicerade skulle ha publicerats igår. Bra blogg.se är! I alla fall så ska jag börja plugga nu, har filosofi prov imorgon! Men filosofi är ganska kul så det är lungt! Ikväll ska vi ha filmkväll här hemma, det blir baksmällan 2. Den är så himla rolig! Och sen ska jag göra en pannacotta, så att det känns lite mer som lördag ;-)



Just nu


Här sitter jag och äter en macka

Jag har ätit godare mackor om jag nu ska fortsätta på det ämnet. Ikväll vankas det fest. Stor fest. Hos grannen. Min enda vän johan! Du dom där strumporna jag hade på bilden johan,, dom är ganska svåra att få tag på. Finns bara 3 exemplar i världen! Men du kan få låna mina ibland!


Lite bilder från igår och min macka


Sjukt många önskade en helkropps outfit.. Så jag fick ställa upp


Jag har så sjukt snygg outfit idag. Allt går så bra ihop


Jag har sjukt snygg outfit idag. Allt


Saknar det här också


Hej baby

Har lite för mycket att göra nu känner jag, hinner inte riktigt med. Redan tisdag vilket innebär DH och en dag närmre fredag, härligt! På fredag blir det idol kväll hemma hos Julia, vi ska baka cupcakes och ja titta på idol såklart! Lördag kanske spenderas hos Filippa, fast jag tror inte det, tror inte jag orkar. Johan om du inte har något att göra kanske vi kan ha en liten DTM kväll? Kommentera eller smsa om du är intresserad haha! Nu ska jag plugga sen ska jag på gympa. Mycket att stå i, och juste jag har ju förstorat ögonen också. Sjukt nöjd!!


Sunday

Inatt har jag sovit fem timmar.. Kom hem klockan 4. Va i Ystad hela kvällen igår, först hos Klara sen drog vi till Öja. En sak är säker. Jag är ingen party brud. Är trött som en jävla get idag så jag kör all in, käkar lösgodis och sen ska vi beställa pizza. Borde verkligen göra fransk läxa, har prov i det på tisdag. Men just nu orkar jag inte, och bryr mig inte om det heller. Pretty nice.


Här sitter jag...

Och försöker få in ett tal i huvudet


Wednesday

Läget? Bra tack! Jag går i skolan som vanligt och övningskör som bara den, börjar bli lite trött på det nu, men förhoppningsvis är det inte allt för långt kvar!
Inget på tv idag heller.. Får nog gå och borsta tänderna istället!

Hejdå


Städa va det ja.....


Suck my balls

Jag är sjuk. Jag som skulle ut för första gången ikväll. Är ganska så förkyld och kände mig hängig imorse så jag stannade hemma, sjukanmälde mig själv, arton år you know. Nu mår jag bra, ni vet hur det är man mår skit på morgonen och bra på dagen? Får se om jag ska ut ikväll, hade varit väldigt kul, jag och några tjejer i klassen tänkte se Sverige-Finlans på Kings i Ystad haha, om jag känner mig hängig och så sen så stannar jag hemma och kollar idol med mina bloggläsare, Johan und Linnea. Blir nog bra vilket som. Nu ska jag städa mitt rum..


Pretty true?


Hur cool?

Vill fan ha denna, fast den kanske är lite för konstig för att ha i allmänheten haha?


Förstorat läpparna

Så jäkla nöjd. Jag vill baka.


RSS 2.0