HE'S A SEXY MAMA


världens sötaste kille


dricker mjölk.


väldigt gott

jag och min vän

fan vad tråkigt det är att blogga.. fattar inte att typ min bästa vän kenza orkar med det, nej nu blev det riktigt tråkigt igen, vafan babblar jag om, kenza är inte min vän och fy i helsike vad kul det är att blogga. hejdå.

hej alla mina fans

längesen jag bloggade.

YOU AND I


Lady Gaga var helt jäva underbar, det går inte att beskriva med ord.

APSNYGGA!


Matsumoto SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM

WOW

Herregud, ser ni färgerna? Det är den japanska konstären Hansj Durusko som har gjort denna kreation. Vill ni ser bilder söker ni bara på skor på google.se

SÖTNOS

Hej! Det var ett tag sedan men jag har varit väldigt upptagen. Har fått sjukt mycket feedback sen det förra inlägget, folk har frågat om vi verkligen är singlar, jag är det men min lillasyster är det inte. Tänkte lägga upp en bild på honom här under, det är en bild sedan han var fotomodell för Elit Models under Lucia 2009. Dom är lyckliga sen 3 år tillbaka, dom passar verkligen.

VI ÄR SINGLAR... OM NI UNDRAR.


FAN VAD NI ÄR BRA, JAG ÄLSKAR ER!


GAGA


En vecka kvar nu. Sen ska vi bli Gagas little monsters.

VILL DU BLI MIN?


Bland molnen


Bild från Bryssel(innan flyg mot Barca)

Skönt att det är fredag imorgon, så himla trött på skolan.. redan. Har knappt läxor men har ingenting att göra i skolan känner jag, vill bara ligga i en säng och sova. Äsch va fasiken.. snart jullov. I alla fall så har resten av Sverige fått snö känns det som utom vi här nere i Skåne. Jäkligt skönt om jag får säga det själv, men det kan lika bra bryta ut nu, känns som om himmlen bara går och drar på det innan den släpper ner ett vitt täcke till oss(kallt kommer det bli och då blir man ju ääääännu gladare att gå till skolan.. kul) Nej nu slutar jag skriva, detta flippar ut...Totalt.

EN HÖG


Denna hög ska jag ha på imorgon tänkte jag, ser otroligt fint ut. Nu ska jag kolla på DH! Världens bästa program.

LINNÉA VILL HA NYA KÄNGOR


Hon spekulerar kring dessa som hon hittade på Tradera. HAHAHAHAHAHA

17.51


ONE MORE TIME WITH FEELING


Den där kvinnan alltså.. Kolla skjortan, kolla dom ribbade jeansen, kolla dom riktigt snygga skorna och håret sådär perfekt volymigt(vet inte om det ordet existerar). Såhär hade jag mer än gärna sett ut imorgon.

GLITTER


Fina outfitbilder, jag vet. Bara för er Johan och Linnéa.

SINGING IN THE RAIN

Nu ska jag ut och gå med Johan i det snöblandade regnet.

GOOD MORNING


Väldigt gulligt. By Linnéa Nilsson herself.


CUTE GUY


Haft en bra dag, kall som attan. Men jag är dum och vägrar ta på mig min vinterjacka, så får väl skylla mig själv. Har bestämt att jag inte ska ta på den förrän det kommer snö, så det åker väl snart på antar jag. Nu ska jag ner och sjunga med min syster till Daniel Adams Ray's nya album, det är ju inte lite bra. Och förresten, killen på bilden.. han är min.

IPAD


Denna söndagen har varit bra, och är bra fortfarande. Jag har till och med hunnit övningsköra en sväng. Ikväll blir det förhoppningsvid EMA med två snygga människor och imorgon drar skolan igång igen.. ska försöka klara av att bara sova 6 timmar inatt, lär ju gå bra. Förresten, jag vill ha en...Ipad.

ACNE


En sån här vill jag ha. En sån tröja som säkert sitter bra på alla, sen att den kostar ca 700 riksdaler är en annan...femma.


COOKIE


Idag är det söndag, och jag tänker baka en jordnötskladdkaka. Hoppas den blir god, lägger in ett smakprov på den sen.

NECKLACESS


Nya halsband från Bik Bok och H&M

SEXY


Kan inte sova eller överhuvudtaget slita mig från denna förbaskade data. Så här Linnéa och Johan.. Här får ni en riktigt fin bild på mig, den finaste jag någonsin kunde hitta. Jag vet inte vad jag tänker på bilden, kanske grr..lite mat kanske? Släng gärna en kommentar på skala 1-10 om hur snygg jag är. Jag vet att ni tycker en 10:a....

END

Nu blir det väldigt mycket inlägg såhär på kvällen men är man en nattrumlare så är man. Det blev inga våfflor jag insåg att jag inte var sugen eller hade lust att göra ett par. Men det är kul att ni två har hittat till min blogg i alla fall. Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon är det söndag.. usch söndag. Men jag ska göra denna söndag till något bra, jag ska äta,duscha och se EMA. Läxorna skjuter jag upp....

TWIST


Titta vilken fin fläta.. en sådan vill jag ha. Där kanske hänger en på H&M nästa gång jag är där.


FASHIONTOAST.COM

www.fashiontoast.com
kolla så fint

HEJ JOHAN & LINNÉA

Hej alla snygga jävlar där ute(Johan och Linnéa). Jag har nu skaffat en blogg enbart för er där ni ska kunna kolla in mina otroligt fina mjukisbyxor outfits och mina andra timmar som jag spenderar åt godisätande och tv-tittande. Jag hoppas att ni kommer att trivas och följ gärna min bloglovin, hahahhaha skoja bara. Om ni inte fattar namnet på min blogg ska det vara elin&co men man fattar inte det i namnet i alla fall. Ha det fede och ge gärna feedback på vad jag ska skriva om, om det nu skulle ske att ni blir uttråkade av allt prat om mat och att mina våfflor är färdiga på restaurant.. o nu blev jag sugen på våfflor...MOT KÖKET! Lägger in ett inlägg på hur fina dom blev sen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0